Brugernavn

Adgangskode
via acebookRetningslinjer for siden

På Fiskefangster.dk skal der være plads til alle. Folk har forskellige holdninger, og det er ikke nødvendigvis din holdning der er rigtig. Vi skal respektere at vi har forskellige holdninger og meninger omkring tingene. Hvis man blot følger enkelte retningslinjer, vil alle få en bedre oplevelse på Fiskefangster.dk


  • Vis andre brugere respekt.
  • Hold en sober tone.
  • Tal ikke nedladende til andre.
  • Undgå negativt ladede ord/sætninger.
  • Snak til andre som du vil snakkes til.
  • Vær forberedt på, at ikke alle deler din holdning.

Retningslinjer for forummet
Når en bruger opretter en tråd, er det for at sætte en debat i gang. Dette er helt okay på Fiskefangster.dk så længe den følger de gængse retningslinjer. Respekter derfor at folk har forskellige holdninger, og kan du ikke respektere dette, så lad tråden ligge og undgå at kommentere på den. Forummet er til for at debattere, og derfor må du godt komme med dine egne holdninger selvom de går i mod den anden parts. Så længe tonen bliver holdt på et plan administratoren mener, er i orden. Besvar kun et forumindlæg hvis du har noget relevant at bidrage med og begynd aldrig med at skifte emne, hvis ikke tråd starter selv har lagt op til det. Undgå at oprette indlæg bare for fremme din tråd, eller for at den skal blive set. (Også kaldt bumping).


Retningslinjer for kommentarer
Kommentarer til fangster er til for at lykønske, derfor skal disse også bruges sådan. Det er selvfølgelig i orden at stille spørgsmål til en fangst, så længe de ikke er negativ ladet, eller er starten på en ny debat. På fiskefangster.dk acceptere vi derfor ikke at man lægger op til debat i kommentarer, debatterne skal holdes i forummet. Brug derfor kun kommentarfelterne til at lykønske andre, og ikke til at nedværdige dem el. Finder man en fangst ulovlig, kontakt da administrator, så vil han/hun tage affære, begynd ikke selv kommentere på sagen.


Kan man som bruger af Fiskefangster.dk ikke indrette sig efter disse enkelte retningslinjer, bør man forlade siden. Overholder man dem ikke gentagende gange, forbeholder vi os retten til at udelukke den pågældende bruger fra siden.