Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

NicklasR har oprettet 53 fangster

Dato 11-04-2013
Kategori Kystfiskeri
Område Lolland-Falster
Sted vestkysten

Havørred på 56 cm og 1.50 kg fra vestkysten, Lolland-Falster

Art Havørred
Vægt 1.50 kg
Længde 56 cm
Agn Kystflue
Tidspunkt Formiddag
Hjemtaget Nej
Kondition 0.85

Bedømmelse

3.0 / 5 ud af 1 bedømmelser
Havørred på 56 cm og 1.50 kg fra vestkysten, Lolland-Falster - fanget på Kystflue 3.0 ud af 5 stemmer baseret på 1 bedømmelser.

  • Ikke angivet
  • Let vind
  • Faldende


Beretning

nu er man ofte ved at blive forvendt med at fange fisk har fisket i 3 dage træk med fisk oppe alle de gange. har kun haft 2 0 ture i år. Min makker lars har desværre kun været tilskuer til jeg har fanget fisk, hvor han selv er gået hjem uden fisk. idag gik jeg så lidt i forvejen hen til revet hvor fiskene står tæt mod land og man skal kaste langs kysten med fluekæppen. Halvejs inde over revet på langs. får jeg et godt hårdt hug på rejefluen. Jeg laver modhug og nu sidder den der rigtig godt endda. kan mærke det ikke er en stor fisk, men heller ikke en lille. Råber på lars og han sklynder sig og komme. jeg får fisken hurtigt ind. han siger hvor er den flot, beholder du den? jeg griner og løfter den roligt op siger den er godt nok flot. Kysser den og sætter den ned i vandeet hvor efter den render afsted igen Fed oplevelse. Lars får så lov til at fiske revet af da jeg ved der står flere fisk mellem stenene. han mærker intet i 30 min hvor jeg sidder og kigger på han fisker med flue. han opgiver går ind og lige får varmen. jeg smutter ud igen. kaster over revet og får fisk på igen omkring samme størrelse men den ryger så af. skidt med det den havde alligevel fået friheden igen :) God men kold og tåget fiskedag med lidt regn :)


Kommentarer

per48

Ja NicklasR,fed oplevelse,og husk en lystfiskers ture er altid gode,der ikke nogle der heder 0 ture,nature

NicklasR

Ja rigitg fed, Ork per om der er fisk på land eller ikke det skader ikke. de bliver alligevel sat ud igen, Nu er det catch and release jeg kører med uanset størrelse Synes jeg har taget nok for iår med hjem allerede :)


Skriv kommentar