Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Troels har oprettet 259 fangster

Dato 07-04-2013
Kategori Kystfiskeri
Område Østjylland
Sted Vejle FJord

Havørred på 65 cm og 3.00 kg fra Vejle FJord, Østjylland

Art Havørred
Vægt 3.00 kg
Længde 65 cm
Agn Kystflue
Tidspunkt Eftermiddag
Hjemtaget Ja
Kondition 1.09

Bedømmelse

4.4 / 5 ud af 14 bedømmelser
Havørred på 65 cm og 3.00 kg fra Vejle FJord, Østjylland - fanget på Kystflue 4.4 ud af 5 stemmer baseret på 14 bedømmelser.

  • Sne/slud/hagl
  • Let vind
  • Lav vandstandBeretning

På vej hjem efter weekend på Fyn, måtte jeg lige lufte fluestangen. Jeg stoppede kort i Gamborg fjord og det gav en mindre blankfisk. Der gik 4 andre og 2 i båd, så jeg valgte at køre videre.

Ved Vejle fjord ville jeg havde været nede på en af mine ynglings pladser, men drejer forkert af vejen. Jeg beslutter mig for at køre videre og prøve noget nyt. Jeg ringer til min bror og forhører mig om der kan fiskes på denne plads. Han bekræfter og fortæller at det er af hans ynglings pladser. Han har selv taget store fisk her. Okay, jeg tror på det og går i gang. Jeg beslutter mig for at give det en time, så jeg går 500 meter op af kysten og vil så fiske tilbage igen. Der er senstorm da jeg ankommer og vandet er næsten 1 meter under normal vandstand, så store forventerninger var der ikke. Derudover ligger der 2 sæler 100 meter ude. Jeg fisker 45 min uden at se eller mærke noget. Bunden er fin, med store sten og tang bælter. Nu skifter bunden til ålegræs og mere sand.

Vinden har næsten lagt sig helt og jeg var faktisk klar til at gå i land igen. Da der sidder en svane på stranden vælger jeg lige at tage nogle få kast for at komme lidt væk fra den. Et marsvin dukker op ret tæt på og forsvinder igen.
Ud af ingenting, kommer der en ordentligt trykbølge efter fluen, ca 10 meter ude. Jeg lader fluen synke og giver tilslag. Fisken er på og den rusker og ruller i vandoverfladen. Jeg får linen ind på hjulet og bevæger mig baglens. Fisken er nu ca 30 meter ude og tager nogle fede udløb. Min #6 er spændt som en bue. Efter yderligere 5 min med udløb kommer den ind på lavt vand og jeg kanter den op. Sikke en fed fight!

Jeg kan nu sidde og kigge på min nye PR (For hjemtaget fisk) og nyde solen der titter lidt frem. Dejlig dag :-)


Kommentarer

Ejner

En rigtig flot ørred. Jeg har set den i køkkenvasken. Stort tillykke.

laksefisker

Ja, godt gået i min baghave Troels....
Tak for idag - Ses bro!

NicklasR

Super flot fisk tillykke med den troels :)

sailfish

Hej Troels: Den er godt nok kanon flot.. Tillykke med den og din nye PR ;-)

Calle

Finer fisk Troels, TILLYKKE med den........

svarholt

Ser sgu godt ud, tillykke med fisken.

per48

Den er godt nok rigtig flot,Tillykke med havørreden :)

zaza

Et flot eksemplar! får en smule tendens til at tro der er snyd indblandet med så mange fisk du fanger for tiden! misundelse er en grim ting ;)

mat10

tillykke med en flot fisk

Ove

Super flot fisk Troels stort tillykke herfra meeen er det ikke lige en weekend for tidlig :-) eller øver du dig " bare " ;-)

Troels

Tak skal i ha :-) Jeg varmer jo bare til Fredag :P hehe

Ove

Jeg kan se på dine billeder du har gemt den rigtig store til næste weekend ;-) ses

Troels

Hehe, den er lænket fast ude i fjorden

saja

Den er bare godkendt den der. Stort tillykke. Var det ikke et emne til månedens fangst. Som altid savner jeg oplysning om, hvilken flue du fiskede med.
HIlsen
Jan

Troels

Tak Saja :-) Jeg deltager ikke selv i månedens fangst, vil hellere have at i vinder. Den er fanget på en brun fiskeimitation jeg selv har lavet. Fanger på alt i øjeblikket, tror ikke de er så selektive.

ErikPedersen

Mega flot fisk. Stort tillykke herfra

laksen20

flot fisk, lige sådant en man går og drømmer om på kysten :-) tillykke med den :-)

saja

Muligvis har du ret Troels. Fiskene er ikke så selektive i bunden af fjordene for tiden, men jeg kan fortælle dig, at virkeligheden er en helt anden på den åbne kyst lige nu, og indtil vandtemperaturen stiger 2-3 grader.
Men når det så er sagt, så er ideen med en sådan side som denne, vel at vi skal give tips, ideer og steder videre til hinanden, så vi kan lære af hinanden. Og i den sammenhæng er det vigtigt for mig at vide hvilke blink, wobler, orm, spinnere eller fluer folk har brugt for at hive den flotte fangst i land, som de senere vil sætte tænderne i. Jer tror, jeg kan blive klogere med den oplysning. Så derfor vil jeg opfordre dig; Troels, til også at give denne oplysning i dine fangstrapporter.
Hilsen
Jan

Troels

Hvis du spørger, så får du selvfølgelig svar Du må køre en tur i fjorden med fluestangen. Fluestagen er meget mere effektiv lige nu.

Ove

Jeg tror det bliver svært at komme til i Vejle fjord den kommende weekend- de har jo også en konkurrence kørende den weekend.
Jige et spørgsmål til dig- jeg forventer ikke du oplyser hvor din bror bor :-) men var det på syd eller nordsiden af fjorden du fik den fine fangst

saja

Nej Troels det var ikke det jeg mente. Jeg opfordrede dig til at oplyse i dine fangstrapporter hvilken flue du brugt til at fange din fisk med. Ikke at du skulle gøre det hvis man spurgte dig, men som en helt naturlig del af at at skrive en fangstrapport. Det bør da ikke være nødvendigt, hver gang, at ligge på knæ foran dig for at få denne oplysning, vel.
Venligst
Jan

Troels

Ove. Det var på nordsiden af fjorden.
Saja. Jeg fisker med mange forskellige fluer, og fanger på dem alle. Fanger ofte mange fisk på hver tur, og med forskellige fluer, så er nok ikke altid jeg husker det. Jeg skal nok skrive det fremover.

saja

Tak ... :) :) :)

Troels

Vil faktisk mene, at mine oplysninger om at jeg fisker 500 meter af på en time, samt at jeg lader fluen synke, hvis jeg fornemmer at der er fisk efter, er mere brugbar end hvilke flue jeg fisker med. Det handler om at finde fiskene, ikke så meget om hvad der er for enden. Det er kun et salgstrick fra grejpusheren. De sælger jo ikke benzin ;-)

saja

Ja Troels, man kan jo som bekendt ikke fange dem, hvis man ikke kan finde dem - så langt så enig.
Men om fluens betydning: Vi behøver jo ikke være enige om alt, vel.
;)

per48

Preben Torp Jacobsen den tovlige dyrlæge,sagde altid,det er ikke fluen der fanger fisken,men idioten bag stangen.Men det er 1 par år siden,men det gælder nok endnu

mrka40

Super fisk, tillykke...... Det er fedt at man kan se at der er fisk derude, også med så dårlig vejr..... Håber at det hele går igang på lørdag, for der skal jeg ud og prøve at fange noget.....


Skriv kommentar