Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

NicklasR har oprettet 53 fangster

Dato 06-04-2013
Kategori Kystfiskeri
Område Lolland-Falster
Sted vestkysten

Havørred fra vestkysten, Lolland-Falster

Art Havørred
Agn Blink
Tidspunkt Eftermiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

3.5 / 5 ud af 1 bedømmelser
Havørred fra vestkysten, Lolland-Falster - fanget på Blink 3.5 ud af 5 stemmer baseret på 1 bedømmelser.

  • Skyfrit
  • Skiftende
  • Ikke angivet


Beretning

Var taget ud igen idag. vvejret skreg på fisk. når kun og fiske lidt da en af mine rigtig gode fiskekammerater, kommer ned fra hans hus og står og kigger. Jeg går hurtigt op igen da jeg lige hellere vil have en snak med ham. har ikke set ham i over 1 år. Så fiskene kan vente. de svømmer ingen steder. mens jeg står og snakker med ham. kommer der en i bil der også skal fiske. Min kammerat. smutter lige hjem og tager noget frokost og kommer tilbage i fuld udrustning lidt senere. imellem tiden får jeg en snak med den fisker der er kommet i bil. Vi kommer ind på fluestænger. så siger han jeg har noget du godt må få. Han kommer tilbage med en fluestang sprit ny. og rækker mig den og siger den må du godt få. Jeg tror det er en joke. Men takker ham mange gange. Ikke første gang jeg får ting forærende på den måde. Efter lidt snakkeri er det blevet tid til det jeg kom for. Ud i vandet og fiske. fisker et stykke af på 1 km ca uden at mærke skyggen af en fisk. forholdene til de er der er gode. der var gang i vandet med nogle små bølger med lidt skum. gang i vandet. det var sprit klart og så var der solen. Der går ikke længe før jeg finder ud af de går længere ud. og måtte igen vade dybt og kaste over nogle længere rev. min fiskemakker får hug og fisk efter i hvert kast næsten.. jeg står og kigger mærkeligt på ham og tænker det var satans... Lige pludselig bliver det min tur. 2 havørred på 30-40 cm jagter blinket og ophænger fluen. et spin stop og de begge bidder. mistede dem kort tid efter gør ikke så meget, de havde alligevel kommet ud igen. min makker får så fisk på igen også en lige knap og nap målet. Han skal hente hans søn og klokken er kvart i 4. jeg har ikke haft fisk på land men haft hug og mistet de 2. Fisker videre til klokken 18 uden at mæke noget. tænker så den sidste time skifter jeg til mørresilda i sort/guld og så vadefiske igen derhen for at finde fiskene. Når kun og gå 10 og kaste 4-5 gange så var der fisk. fin fisk på målet ca. som fik friheden igen fisker videre og få fisk på igen, men den vælger og hoppe af var også en lille fisk så det gør ikke noget. går op og holder en lille pause. Nu kommer min fiskemakker igen. Ud igen og fiske. vadet dybt. og står og fisker ud af. da der lige pludselig lyder et plask til venstre fra hvor jeg stod. jeg ser min fiskemakker somstår til højre for mig stå og pege og råbe Det var en fisk der sprang fri af vandet. jeg nåede kun og se plasket. og så ellers kaste hen over der hvor den sprang men der skete ikke noget. vi fiskere videre langs kysten. og helt ude i kastet 20-30 m får jeg bid hårdt og kontant. en mål fisk kommer med ind og bliver afkroget og svømmer glædelig videre igen. formår at miste 4-5 fisk i alt. og fange 3 havørred :) i den sidste time jeg fisker i.
Havde en rigtig god fiskedag. Så de er derude endnu trods kulden bare nogle små nogle. Hvor blev de store mon a? :)


Kommentarer

per48

god tur du der havde,selvom det er lidt koldt,og du fik en fluestang af en,stangen er nok dejlig varm her i den kolde tid,tillyk med stangen og en god fiskedag,og knæk & Bræk ;)

NicklasR

mange tak per, Ja skal ud og prøves snart, skal bare have en line til den. Den jeg har er nok lidt for kraftig. Knæk og bræk til dig også :)

Ejner

Det er en fin fangst, Nicklas og en god, lang historie.

NicklasR

Tak ejner, ja trods de var små kæmpede de meget godt :)


Skriv kommentar