Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Ejner har oprettet 211 fangster

Dato 03-04-2013
Kategori Å-fiskeri
Område Østjylland
Sted Gudenåen ved Jernbanebroen

Havørred på 58 cm fra Gudenåen ved Jernbanebroen, Østjylland

Art Havørred
Længde 58 cm
Agn Spinner
Tidspunkt Eftermiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

3.6 / 5 ud af 5 bedømmelser
Havørred på 58 cm fra Gudenåen ved Jernbanebroen, Østjylland - fanget på Spinner 3.6 ud af 5 stemmer baseret på 5 bedømmelser.

  • Skyfrit
  • Let vind
  • Lav vandstandBeretning

En kort eftermiddag/aftentur til Gudenåen i stråledende sol og 6 graders varme med lavt og klart vand. Det gælder den første forårslaks i Gudenåen. Efter 10 minutter hugger en vældig kamphane af en havørred med 4 hurtige spring helt ude af vandet og resten af fighten foregår med haledans. Det er den syvende havørred på de 3 første tur til det nye vand. Som de andre, bliver den afkroget, målt og genudsat under vand. Det kolde havvand uden for å og fjord holder havørrederne inde i det lune og saltneutrale åvand. De skal smoltificeres på ny, inden de trækker ud - og så skal de gøre plads til min store laks!


Kommentarer

Calle

Fin fisk ejner, og med din ihærdighed skal den store laks nok ramme din krog...før eller siden ;-)

per48

Fin havørred Ejner,med gode billeder.Jeg forstår bare ikke hvorfor det er Jyderne der har fået alle åerne,det kan man godt være lidt misundelig over,Tillykke med havørreden Ejner. ;)

Ove

Fine billeder og en fin fisk tillykke

Gavin_

Må alle fiske her ? altså med fiske tegn?

per48

Gavin,Nej alle må ikke fiske her,det her er Ejners Place. ;)

Gavin_

Ok ville bare lige vide, det ser ud til at være et godt sted :D

haumovie

Alle må fiske i Gudenåen op til et bestemt sted - så længe man har statens fisketegn naturligvis.
Se reglerne her: https://www.randers.dk/FrontEnd.aspx?id=6972
Du kan finde information om noget af det som man skal have dagskort til her: http://www.randerssportsfiskerklub.dk/index.php?op...

per48

Det siger sig selv,kun i følge aftale med Ejner,man må fiske på og ved Ejners Place,som lokal lystfisker bør man kende de lokale regler for lystfiskeri. ;)

Ejner

Tak for de gode kommentarer. Fra Randers bro til Stevnstrup er der frit fiskeri i Gudenåen. Fra Stevnstrup til Åbro sælger Langaa Sportsfiskerforening dagkort. Fra Åbro til Tangeværket sælger Bjerringbro Sportsfiskerforening dagkort. Jeg er pt. medlem af begge foreninger.


Skriv kommentar