Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

NicklasR har oprettet 53 fangster

Dato 02-04-2013
Kategori Kystfiskeri
Område Lolland-Falster
Sted Et eller andet sted på lolland/falster

Havørred på 40 cm fra Et eller andet sted på lolland/falster, Lolland-Falster

Art Havørred
Længde 40 cm
Agn Kystflue
Tidspunkt Eftermiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

3.3 / 5 ud af 4 bedømmelser
Havørred på 40 cm fra Et eller andet sted på lolland/falster, Lolland-Falster - fanget på Kystflue 3.3 ud af 5 stemmer baseret på 4 bedømmelser.

  • Skyfrit
  • Let vind
  • Lav vandstandBeretning

var ankommet til stedet med sommerfugle i maven og tanken om det var idag jeg kunne få en af de gode fisk på krogen. eller opleve et gude fiskeri efter havørred. Pladsen så meget død ud. ingen aktivitet osv. Men riggede spinnestangen op og begyndte og affiske området ned til en klint. Mærkede intet og gik tilbage. tænkte det sker bare ikke. der skal være fisk her. så tænkte jeg de må gå dybere ude da vandstanden var 50 cm under normal. Så ud på en stensætning og stå og spejde efter fisk. fiskede over et blæretangs bælte. Da der pludselig kommer en sort skygge frem og efter det lille blink. Pulsen stiger. men bilder mig ind det bare er synes. 1 kast mere. sker ingen ting. kast mere nu kommer den sku igen.. den er god nok... 3 kast.. nu må den sku snart hugge.. Der er tale om en fisk på omkring 4 kg. Så pulsen er rigtig høj.. kaster nogle gange ud uden den kommer efter igen. Så tager jeg et sidste kast hen over en anden del hvis den nu var svømmet lidt væk. nu kom den igen. lavede spin stop denne gang. OG BANG sagde det. nåede kun at have den på i 3-4 sek. da den ruskede voldsomt med hovedet og ikke var blevet kroget ordenligt. Så væk var den igen...resten af dagen gik på at ægre sig. og havde ikke rigtig gå på modet mere. men tænkte jeg prøver og vade dybt og kaste ud over det bælte med fluestangen... 3 kast så siger det BANG 25-30 m ude.. men kan mærke det ikke er den store men en målfisk der har taget min vens hjemmelavet glimmer reje flue bundet med uv matrialer. Så lidt happy blev man og i godt solskins vejr og en svag til jævn vind fra venstre side går det nok. temperaturen skal bare stige nogle grader mere så der kommer mere gang i fiskene :)


Kommentarer

per48

En fantastisk god lystfisker dag du har haft,det er hel vildt bare det at få lov til at lystfiske.Lystfisker glæder kan bare ikke måles på fangster.Tillyk med din flotte lystfisker dag.

NicklasR

ja per den har ikke været til at klage over. Det er dejligt og komme ud igen trods lidt kolde hænder men det vender man sig til :)
mange tak! nu må jeg ud og tjekke det spot jeg snakkede med dig om igår og af ligge en rapport af hvordan det er gået :)

zaza

herlig beretning, der er ikke noget værre end at miste sådan en fisk! :)

NicklasR

mange tak zaza. Ja det er ikke sådan noget når man bliver alt for ivrig med at få den til at bide. og moghugget tror jeg også kom for tideligt. Stod og bad til den ikke ville bide på igen. Da det bare var fighten jeg ville have. Den havde kommet ud i sine omgivelser igen bagefter :)

laksen20

Tillykke med fisken.. :-)

NicklasR

mange tak Laksen20 :)

Ejner

Det er en god historie, Nicklas. Jeg kender tomheden efter tabet af sådan en fisk. Op på hesten igen.


Skriv kommentar