Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Ejner har oprettet 211 fangster

Dato 31-03-2013
Kategori Å-fiskeri
Område Østjylland
Sted Gudenåen ved Østergaard

Havørred på 72 cm fra Gudenåen ved Østergaard, Østjylland

Art Havørred
Længde 72 cm
Agn Spinner
Tidspunkt Eftermiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

3.9 / 5 ud af 4 bedømmelser
Havørred på 72 cm fra Gudenåen ved Østergaard, Østjylland - fanget på Spinner 3.9 ud af 5 stemmer baseret på 4 bedømmelser.

  • Skyfrit
  • Let vind
  • Normal vandstandBeretning

Jeg fisker igen i Gudenåen ved Østergård på mit nye Langåvand. Det er strålende sol og dejligt vejr. Mange er ude og fiske. Vi går alle efter den første forårslaks, men de er ikke rigtig kommet op endnu på grund af det kolde kystvand. Sidste år ved denne tid var der allerede fanget over 20 laks på Langåstykket. 5. min efter fiskestart er der hug og blank havørred kommer til land og afkroges i vandet. 58 cm. 15 min. senere er der hug igen. Også denne er en havørred, blank og slank, men i rigtig god kondition. 56 cm. 10 min efter er der hug igen og en større fight går i gang. En havørred på 67 cm kommer til land til måling og afkrogning. Senere på dagen kommer det store hug på min opstrøms spinner nede mod Jernbanebroen i den dybe rende ved Planteskolen. Den går dybt i mange minutter med 3 voldsomme udløb. Er det forårslaksen. Åh, Nej. Det er også en havørred, 72 cm, men en særdeles god fighter. Den måles i vandet og slippes ud igen. En dramatisk dag, mens vi venter på storlaksen.


Kommentarer

per48

Nøj,sikke flot havørred man,og det er altså nogle rigtig gode billeder.Jeg vidste du kom tilbage med brask og bram,TIL LYKKE med havørreden Ejner

NicklasR

Rigtig flotte billeder. og tillykke med fiskene. Go beretning :)

Calle

TILLYKKE med fiskene Ejner......


Skriv kommentar