Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Kaas har oprettet 17 fangster

Dato 23-03-2013
Kategori Put and Take
Område Sjælland
Sted Simons Put and take

Regnbueørred på 65 cm og 3.70 kg fra Simons Put and take, Sjælland

Art Regnbueørred
Vægt 3.70 kg
Længde 65 cm
Agn Powerbait
Tidspunkt Formiddag
Hjemtaget Ja

Bedømmelse

3.0 / 5 ud af 1 bedømmelser
Regnbueørred på 65 cm og 3.70 kg fra Simons Put and take, Sjælland - fanget på Powerbait 3.0 ud af 5 stemmer baseret på 1 bedømmelser.

  • Skyfrit
  • Vindstille
  • Ikke angivet



Beretning

Fed sæson start i Simons put and take!

Fik et opkald af fiskekammeraten Michael om fredagen, der sagde der var kommet 2 billetter tilsalg på nettet til premieren i Simons. Med det samme blev billetter lagt til side til mig, dog kunne hverken min far eller fiskekammeraterne tage med, da folk var syge eller skulle på arbejde. Sælger fandt en løsning ved at give mig nummeret til en der gerne ville med til premieren. Om natten kunne jeg ikke rigtig sovet og natten blev brugt på at gøre grejet klar, så der var styr på det hele.

Jeg drog afsted mod Gundsømagle kl 05.30 og ankom ca. kl 06.30. Denne morgen holdt der allerede mange biler, da fiskeriet startede kl 07. og folk havde fiskefeber!

Desværre havde det været minus -12,5 grad om natten og der var is på søen. Derfor havde Simon sejlet rundt hele morgen med båden for at gøre det muligt at fiske. ca. kl 08.30 blev det muligt at komme igennem til at fiske.

Ham der kom og købte min ekstra billet hed Robin, og kunne kende ham med det samme. En rigtig garvet p og t fisker, som tit er med til konkurrencer og andet.

Robin havde hurtigt fat på den første pæne ørred, men fordi den var kroget meget yderligt og jeg havde problemer med at bryde isen, røg den ud igen.
Kort efter havde han fisk igen og denne kamp lykkedes det at få den op. 3,5kg og en fin fisk.
Efterfølgende blev jeg instrueret i hvilken teknik jeg skulle bruge for at overliste en flot regnbue.
Jeg fik efterfølgende 3 stk inden for en time, og fiskene huggede på begge vores stænger skiftende i løbet af dagen.

Desværre måtte jeg gå tidligt da jeg skulle til fødselsdag, men fik alligevel 7 fisk fordelt på 17kg - dejlig dag i solen :D.


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til denne fangst.

Skriv kommentar