Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

NicklasR har oprettet 53 fangster

Dato 17-02-2013
Kategori Havn/mole fiskeri
Område Lolland-Falster
Sted Sakskøbing Havn

Torsk fra Sakskøbing Havn, Lolland-Falster

Art Torsk
Agn Kystflue
Tidspunkt Formiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

4.2 / 5 ud af 5 bedømmelser
Torsk fra Sakskøbing Havn, Lolland-Falster - fanget på Kystflue 4.2 ud af 5 stemmer baseret på 5 bedømmelser.

  • Ikke angivet
  • Vindstille
  • Lav vandstandBeretning

blev hentet af min kammerat lidt i 7 og så var det ellers afsted mod sakskøbing havn igen idag. efter nogle havørred. jeg havde udrustet mig med min tro følgesvend (fluestangen) med synke skydehoved og monofil synke forfang med en halv meter tynd nylon ude i spidsen. Vi startede på modsatte bred og kastedde ud mellem nogle træpæle der står et stykke ude. Vi mærker ikke det store mens vi står der udover steffen havde en efter hans flue som vendte foran ham da han skulle lave et nyt kast. Vi beslutter os for at køre hen på modsatte side og stå da der var mange ørred inde i "hullet" igår som vi kalder det. Der stod 3 andre og fiske med flod og rejer og den ene fangede også en lille undermåler. og lidt tid efter mens jeg står og kaster ved den sorte hus båd ser jeg steffens stang bøje ned og en ørred der hopper fri af vandet flere gange. Lillle undermåler men det tanken der tæller. Lidt efter får jeg en ørred med helt ind og vende og nogle få kast senere får jeg den mindste aborre jeg nogensinde har fanget. vil skyde på den var omkring 5-7 cm lige før fluen var større en muden på selve fisken så ud kom den da også igen. og så tænkte jeg at jeg ville se om jeg kunne tage lidt torsk osv. da ørreden ikke rigtig ville det jeg ville. og rigtigt nok virkede min indtagning efter dem som den plejer at gøre. 2 små hurtige ryk efterfulgt af en lille pause og sådan køre den. Så siger jeg til steffen hvis du også skal have torsk skal du bare gøre det. Han smiler og gør det så. og 2 sek efter fanger han også en torsk. 2 gang han kaster ud og gør det samme kommer der sku en Hø'er på i stedet også en undermålet. Jeg står så kun og fanget nogle små torsk ¨der er mellem 10-25 cm. jeg siger så til steffen jeg går ned i torskehullet og fisker lidt der. når kun lige at kaste ud og lade den synke ned til bunden og lave 2 ryk før den sidder der. Op kommer en torsk på 35-38 cm. Men ud med den igen så den kan blive større til næste år. og sådan kører det bare derinde i hullet. jeg har slet ikke tal på hvor mange torsk jeg har fanget stoppede ved 10 så var det ligesom lige meget. Fik også et dobbelt hug da jeg fiskede med en polar magnus og reje flue. jeg troede jeg havde fået en stor torsk på fordi de træk hver sin vej så jeg stod og råbte steffen prøv lige og se min stang den stod i en god u bøjning og rykkede ned af. De blev hurtigt afkorget og smidt ud igen. Alt i alt havde vi sku en god dag bortset fra jeg mistede mit skydehoved fluer osv da jeg fik fat i noget skidt. Så der røg lige for 400 kr ca.. øv øv. Men var også godt fiske mæt og træt. så jeg stod bare og kiggede på steffen fiskede i torske hullet til han heller ikke gad mere. Tog lidt billeder af steffens fangst og flue kast :)


Kommentarer

per48

Rigtig god fiskedag i har haft,og lærerig dag,så lære men at splejse line sammen til næste gang.Sikke fantastisk dag i har haft,altid dejligt at lære noget nyt,det jo derfor lystfiskeri er så fantastisk,TILLYKKE MED FISKEDAGEN ;) ;)

Ejner

Fin historie Nicklas. Havne er tit gode vinterpladser.

NicklasR

ja per det var en god dag. Eller bare købe nogle flere synke liner så man altid har en eller 2 liggende i sådan nogle tilfælde når står jeg uden synkeline. Men foråret er også ved at være på vej. Så det slut med havne fiskeriet og igang med Det dejlige kystfiskeri hvor freden er. Jo tak per. har fanget 2 havørred i år kun på 3 ture til sakskøbing. Mon ikke det bliver bedre her til foråret :)

NicklasR

mange tak ejner, ja der går nogle pæne fisk, men de er lidt slanke endnu da de kommer lige fra åen af nogle af dem

per48

NicklasR vi må håbe foråret er lige om hjørnet,så ved vi godt hvor turen går hen.

NicklasR

Ja per, Men nu skal jeg lige blive rask først har slandet lidt her på det sidste med blærebetændelse, som så måske er nyresten istedet, så har ikke flere fisketure lige fortiden. Så nu er jeg en gnaven mand. Men lige så snart jeg rask er det ud med snørren igen :D

per48

Håber du får tjek på det,knæk og bræk ;)


Skriv kommentar