Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Troels har oprettet 259 fangster

Dato 30-01-2013
Kategori Kystfiskeri
Område Østjylland
Sted Gjerrild, Sangstrup

Havørred på 44 cm fra Gjerrild, Sangstrup, Østjylland

Art Havørred
Længde 44 cm
Agn Kystflue
Tidspunkt Eftermiddag
Hjemtaget Ja

Bedømmelse

3.8 / 5 ud af 6 bedømmelser
Havørred på 44 cm fra Gjerrild, Sangstrup, Østjylland - fanget på Kystflue 3.8 ud af 5 stemmer baseret på 6 bedømmelser.

  • Let skyet
  • Skiftende
  • Høj vandstandBeretning

Lars og jeg valgte at tage et smut på yderkysten idag. Vi startede ved Gjerrild, og det gav en flot blankfisk til Lars på 45cm samt nogle hug. Vi skiftede til Sangstrup og der var allerede 3 andre længere henne af strækket. Vandet står højt, 80cm over normal. Jeg fisker det rev hvor jeg plejer at vade ud. Efter få kast er der flex på klingen, en ca 55cm blank ørred går amok, men den slipper igen, øv. Kastet efter kommer der en torpedo igennem vandet efter min flue, den pisker vandet til skum og hugger flere gange uden at sidde på. Denne fisk har størrelse på sig, og vi vurdere den til 4kg. Da jeg får fluen ind, ser jeg at den har lavet en løkke på sig selv og fisker med krogen foran. Pis også, der smuttede drømme fisken. Lars kommer over imens jeg fikser noget kludder. Han fanger hurtigt en flot blankfisk på 47cm. Jeg fisker lidt igen og taber en mere på ca 45-50cm. Kastet efter, fanger og genudsætter jeg hurtigt en på ca 42cm. 10min efter får jeg en mere på 44cm. Derefter døde det lidt ud igen og vi valgte at smutte hjem.


Kommentarer

per48

Ærgerligt med drømmefisken,men nu er den ved at være der,den kommer nok næste gang.Men ellers fine havørreder,tillykke med dem Troels

Troels

Tak Per. Ja, der er mange store ørreder derude, jeg får den næste gang. Kender en der smed en 80cm+ derude idag, samme sted.

Ejner

Tillykke Troels og Lars. Fine blankfisk fra yderkysten. Vandtemperatur 6-8 grader ?

Troels

Tak. Nej, vandet var 3-4 grader.

MLG

Tillykke, lader til, at have været en kanon tur.


Skriv kommentar