Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

RasmusTroelsen har oprettet 17 fangster

Dato 05-01-2013
Kategori Sø/mose
Område Vestjylland
Sted vestjylland

Tilhørende fangster

Sandart
Wobler
3.80 kg
73 cm

Sandart på 60 cm og 1.80 kg fra vestjylland, Vestjylland

Art Sandart
Vægt 1.80 kg
Længde 60 cm
Agn Wobler
Tidspunkt Formiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

3.0 / 5 ud af 6 bedømmelser
Sandart på 60 cm og 1.80 kg fra vestjylland, Vestjylland - fanget på Wobler 3.0 ud af 5 stemmer baseret på 6 bedømmelser.

  • Overskyet
  • Vindstille
  • Normal vandstandBeretning

Hej. så kan dagen hvor min makker Marc Hansen og jeg selv, skulle blive slemt overraskede. vi havde aftalt at prøve en anden sø da den vi normalt fisker i har fået en brunlig skær efter alt det blæst.

Vi mødtes ved søen kl 9. og var ca igang med at fiske halv 10. vi dørge lidt rundt og vi får hurtig et par hug og lidt efter kommer der også en lille gedde i båden. vi kommer længere ned af søen og jeg får et hug på en BUTCH 21 cm. i popeye. fisken kommer nærmere og det viser sig hurtig det ikke er en gedde men en lille flot sandart på godt 60 cm. jeg er helt oppe at kører da det er min første sandart nogensinde. Sådan! så var dagen ligesom reddet :) vi får den hurtig sat ud igen og der går lidt tid og jeg får et godt hug på Butchen igen og kan godt mærke den virker noget tungere den her. vi står og snakker og driller lidt med, om det kunne være en sandart igen og den nærmer sig båden og satme om det ikke er en sandart igen. Denne gang en rigtig flot en af slagsen, vi får den hurtig nettet da vi begge er godt opstemte på at den her BARE skal i båden. Op kommer den og jeg er ellevild. hold kæft den er fed råber jeg helt vildt til Marc og vi får den hurtig afkroget og målt til 73 cm og vejet til 3,8 kg. den var virkelig i godt stand. vi får hurtig taget nogen billeder og sat den ud igen. Sådan!! dagen blev lige endnu bedre :) vi fisker videre og jeg får et par gedder mere. Dagen endte med at vi havde kontakt med 11 fisk hvor de 6 af dem kom op i båden og vende. 2 sandart og 4 gedder.

Herfra slut fra en rigtig tilfreds fisker :)


Kommentarer

per48

Tillykke med den,der er noget over en sandart,sgu flot fisk

RasmusTroelsen

Tak for det :)

Calle

Flot fisk Rasmus, du skulle have taget den med hjem, de smager vidunderligt.......

RasmusTroelsen

Tak for det calle :) hehe vi vil hellere ud og fange den igen senere på året :)


Skriv kommentar