Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Gavin_ har oprettet 19 fangster

Dato 03-10-2012
Kategori Å-fiskeri
Område Østjylland
Sted hevring å

Bækørred på 30 cm og 300 gram fra hevring å , Østjylland

Art Bækørred
Vægt 300 gram
Længde 30 cm
Agn Nymfeflue
Tidspunkt Middag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

0 / 5 ud af 0 bedømmelser

  • Skyfrit
  • Vindstille
  • Normal vandstandBeretning

Var kommet hjem efter en kort dag på Gymnasiet, og tænkte at jeg skulle da bruge resten af dagen på at fange bækørreder på fluestangen som jeg lige havde købt! det var super vejr, vindstille og høj sol og ikke mindst stor aktivitet hos de små ørreder. havde en lille brun nymfeflue på med en lille rød hale.

Første kast få jeg det lige i åen ( jeg var lige begyndt på fluefiskeri så jeg var ikke så god til at ramme :P ) men med det samme nymfen går under vandet er der hug! en fin bækørred ca. 25 cm. og få den fine fisk tilbage hvor den kom fra. nå jeg tror der er bid i dag, siger jeg til mig selv og går længer ned af åen. så fanger jeg to undermåler lige efter hinanden, jeg ved ikke hvad de havde tænkt men de ville begge have en bid af fluen!

Så går jeg endu længe ned af åen og finder at fantastisk spot, men da jeg ser åen går det op for mig hvad jeg har fundet! 100% naturligt gydegrus, på dette sted var åen helt andreledes og næsten magisk! store lysegrønne grødebanker på begge sider også kildeklart vand. listermig ned på knæ til åen, og pladser fluen midt i åen og lade den gå ned lige så stille. så tænker jeg, nu må den være en godt sted. stander fluen og jigger lidt med den, også var der hug og lige bag efter mit modhug høre jeg et plask! bækørreden havde hoppet på grødebanken og var helt ustyrlig! så falder den til ro og jeg ligger den i mit våde net så den ikke bliver beskadiget, fin fisk ca.30cm. tager et billede og slipper den fri igen. God tur glemmer det aldrig!


Position


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til denne fangst.

Skriv kommentar