Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

zaza har oprettet 32 fangster

Dato 01-12-2012
Kategori Kystfiskeri
Område Sjælland
Sted Køge bugt

Havørred på 65 cm og 2.75 kg fra Køge bugt, Sjælland

Art Havørred
Vægt 2.75 kg
Længde 65 cm
Agn Kystflue
Tidspunkt Formiddag
Hjemtaget Ja
Kondition 1.00

Bedømmelse

3.9 / 5 ud af 12 bedømmelser
Havørred på 65 cm og 2.75 kg fra Køge bugt, Sjælland - fanget på Kystflue 3.9 ud af 5 stemmer baseret på 12 bedømmelser.

  • Skyfrit
  • Ikke angivet
  • Ikke angivetBeretning

Ny personlig rekord, ja tak! :)

I dag skulle jeg igen igen tilbage til hotspottet i Køge bugt. De sidste par gange har der været meget liv i vandet. Jeg har endnu ikke haft nogen nul-ture. Skulle med min gode fiskekammerat Mads ud idag, hvilket ikke var en helt dårlig ide!
Vi starter lidt atypisk, med at spinnefiske, jeg tager et bombarda rig og Mads bruger blink med ophænger. Efter 20 minutter keder vi os allerede og skynder os op for at skifte til fluestangen. Det var forholdsvis køligt, og derfor tænkte vi, at det ville give lidt varme at fluefiske. Dette synes at hjælpe og det gjorde, at vi kunne være i vandet lidt længere tid ad gangen. Vi så INGEN fisk de første 2-3 timer og var tæt på at miste modet. Jeg vidste vinden ville dreje en smule, og som en hver lystfisker ved, kan vejrændringer skabe en smule liv i fiskene. Rigtigt nok når jeg lige at nævne dette for Mads før jeg kigger hen mod min flue, hvor en KÆMPE bølge er efter den!!!!
Jeg når lige at råbe før fisken hugger kontant og hårdt og selvom jeg giver modhug rykker fisken sig ikke. YES fast fisk i en flot størrelse!!
Mads kommer hen for at hjælpe med landingen og jeg kan ikke rykke fisken ud af stedet. Den tager nogle små udløb, men vælger at stille sig 15 meter væk fra mig og er urokkelig! Der vælger den at stå i ca. 5 minutter, hvor den går lidt fra side til side. Og efter en 10minutters forholdsvist hårdt præs på fisken begynder den at vise svaghedstegn. En vanvittig følelse!! som er ubeskrivelig.
Mads har taget mit net og står klar til at lande den, den kommer tættere på, men da den ser Mads tager den lige et udløb mere og stangen går i bund! undskyld udtrykket men FUCK en fisk.
Fortæller Mads, at han har 1 chance til at få den i nettet og at han skal koncentrere sig! Da fisken lægger sig op på ryggen tager Mads fisken, og den er i nettet! En vidunderlig sejrers rus kommer op i kroppen og adrenalinen pumper! Fisken kan dårligt nok være i nettet!!!!!
På vej ind til land er fisken tæt på at ryge ud af nettet når den vrider sig fordi nettet er tæt på at være for lille! Shit.


Se flere billeder:
http://seatroutdenmark.blogspot.dk/


Kommentarer

roml

Det var genialt! ;) hvornår er næste tur? Nu må det snart være mig der hiver op :P

Troels

Tillykke igen! Fanme i orden!

Calle

Finer fisk zaza, TILLYKKE med den............

Ove

Super flot fisk tillykke :-)

pete5456

flot fisk

per48

Ja så der havørred zaza,og en rigtig flot en endda,rigtig stort TILLYKKE. ;)

saja

Flot fisk og fin beretning tak for den.
Tillykke med fangsten.
Hilsen
Jan

zaza

Tak allesammen :) der har godt nok været mange tomme timer på kysten, men sådan en oplevelse her giver det hele mening!

per48

Rigtig flot fisk zaza tillyk med havørreden

NicklasR

Rigtig flot december fisk. Tillykke med den herfra :)

HenrikQvirin

Så kom den min ven! Stort tillykke med den flotte nye havørrede PR.
Imorgen har jeg fri og vil prøve pladsen et par timer før jeg smutter til stevns! Dette tiltrods at jeg kun fik kolde fødder sidst jeg besøgte Køge bugt.

sailfish

Flot fisk zaza! Thumps upp ;-)

per48

Tillykke med månedens havørred zaza,den er også rigtig fin den fisk ;)

sailfish

Tillykke zaza.. fuldt fortjent ;-)


Skriv kommentar