Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

NicklasR har oprettet 53 fangster

Dato 28-11-2012
Kategori Havn/mole fiskeri
Område Lolland-Falster
Sted nakskov havn

Torsk på 2.00 kg fra nakskov havn, Lolland-Falster

Art Torsk
Vægt 2.00 kg
Agn Jig
Tidspunkt Aften
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

3.6 / 5 ud af 9 bedømmelser
Torsk på 2.00 kg fra nakskov havn, Lolland-Falster - fanget på Jig 3.6 ud af 5 stemmer baseret på 9 bedømmelser.

  • Ikke angivet
  • Ikke angivet
  • Ikke angivetBeretning

Så var vi nød til at tage afsted til nakskov havn igen efter nogle store torsk. jeg havde tage min lille 7 fods stang med fra berkley (dough bait stangen) med en kaste vægt på 2-7 gram og ultra blød. vi ankom ved 15:30 tiden. Møder Allan, hans søn, mathias og kasper som står og fisker og har taget nogle stykker. Men vi fanger intet der. vi stiller os så et andet sted vi får ikke andet end aborre. Mathias og kasper ligger så og køre frem og tilbage og fisker hist og her.. Martin og jeg står så mere stille og fisker i en vifteform og har 2 stænger ude med bundrig og børste orm. og 2 stænger vi fisker med jig på. vi fanger ikke andet en aborre og bander lidt over det. Lidt i 6 beslutter vi at prøve et andet sted. vi kører så hen til hvor kasper og mathias står for at høre status der. Kasper står så med flex på. og har allerede taget 1 i forvejen.. Vi bliver lidt skuffet over de ikke lige har givet os et kald eller noget. vi fisker så samme med dem. Der går ikke længe før martin får en på. og kasper får en til. jeg står så og jigger op og ned over sandbunden for sjov da jeg får en fisk på! min 7 fods stang flexer fuldstændig og jeg ved at det er en god fisk. kasper står og griner fuldstændig pga jeg bare har stået og pirket torsk og pga stangen bøjer så meget. På det ene tidspunkt var stangen også ved at smutte ud af hånden på mig. men op kom en flot torsk på ca 1,5 kg. vores fiskeri forsatte men martins jigs var de mest glade for! han fik 13 torsk med mindste på 1,5 og største på 3 kg. jeg fik 3. mathias fik 4. kasper fik 5.I alt 25 torsk med en vægt på 34,5 kg i alt. Vi satte også en masse ud igen da de kun var omkring 1 kg og nedad.


Kommentarer

dope

du får da seriøst skovlet nogen torsk i land hehe :-) tillykke med fangsten NicklasR :-)

NicklasR

det er 4 mands fangster der er på billed nr 2, men vi fik en god potion. Blev også mæt med mine 3 flotte torsk, der var 5 kg sammenlagt i dem jeg tog så jeg klager ikke. Men nu er nytårs torsken da kommet i land ihvert fald. Nu kører jeg bare med catch and release med mindre der kommer en 3-4 kgs torsk forbi min lille stang.
Men Mange tak! :)

Calle

Dejlig dag i har haft der, TILLYKKE med de fine fangster....så er nytårstorsken jo hjemme ;-)

per48

Hvad satan NicklasR,er det gået hel i torsk for dig,er det i Nakskov havn torsken bor ;) tillykke med alle Torsk,og hils lystfiskerne på kajen.Og velbekomme til nytår. ;)

NicklasR

ja calle der har været godt med flex på stangen. mange tak. Ja den er den ihvert fald :)

NicklasR

Ja per var lige på jagt efter nytårs torsken. Jeps de store går i nakskov de små bor i sakskøbing havn. mange tak. Skal jeg gøre! :D

per48

rigtig flot fangst Lystfisker Nicklas :)

rekke

ja det er utroligt så mange torsk i havnen hold da op( dem i vandet). fik selv et par stykke her den anden dag på ca 1,5- 1,0- de kom ud igen.

Calle

rekke, sgu rigtigt, men der er jo også torsk på landjorden, jeg kender da en enkelt ;-)

rekke

calle nu er du træt. gå du ind og se bamse og kylling- og så kan kone fortælle dig en godnat hitorie bagefter, din frø

kentchrstiansen

nå nå nicklas det er lige får du skal have kvorte på dine stænger med alle de torsk du hiver i land

NicklasR

Rekke, ja der er godt nok mange både på landjorden såvel som i vandet haha. vi satte også mange ud igen på 1-1,5 kg vi fik også nogle meget meget små ;)

NicklasR

haha kent, det er lige før, men nu har jeg kun fanget 3 af dem der ligger på billedet med dem alle sammen. Det 1 billed af de 3 er faktisk mine. Martin fangede 13, mathias fangede 4, kasper fangede 5 :D

rekke

hej jeg vil evt prøve i havnen lørdag eller søndag, nok omkring super. hvis der ikke er komme is på vandet,
knæk og bræk

NicklasR

okay rekke, jeg er dernede igen til aften for at prøve igen. kan være jeg også er der på lørdag :)
knæk og bræk til dig også

Fiskerfaarup

Flotte fisk :)

NicklasR

mange tak :)


Skriv kommentar