Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

NicklasR har oprettet 53 fangster

Dato 26-11-2012
Kategori Havn/mole fiskeri
Område Lolland-Falster
Sted nakskov havn

Torsk på 3.00 kg fra nakskov havn, Lolland-Falster

Art Torsk
Vægt 3.00 kg
Agn Andet
Tidspunkt Eftermiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

3.7 / 5 ud af 14 bedømmelser
Torsk på 3.00 kg fra nakskov havn, Lolland-Falster - fanget på Andet 3.7 ud af 5 stemmer baseret på 14 bedømmelser.

  • Ikke angivet
  • Ikke angivet
  • Ikke angivetBeretning

Mathias og jeg havde været i mertz i nykøbing efter Savage gear sandeel 14 cm udgaven. Så går turen til nakskov efter de store torsk siger vi med selvtillid. Vi kører så lige i mertz i nakskov og køber jighoveder og lidt flere jigs. Så ellers afsted igen ud til havnen. Der gik ikke længe før mathias står med flex på og siger så der TORSK!!
Jeg tænker det var satans.. og stiller mig over til ham og fisker til højre fra ham. Mærker ikke det der ligner torsk. Vi fanger en masse aborre. Men så 30 min efter står mathias med torsk igen.. begge 2 var fisk på 2 kg næsten. Men de fik friheden igen Vi fik 3 stege torsk til aftensmad igår med salat osv. Så lysten til torsk i en længere periode er der ikke... vi møder så tommy der står på den anden side med hele familien. Vi kører så hen og holder ved ham og får en god snak mens vi fisker. Det var halv mørkt og min kammerat siger så er den der kan så godt se der er noget størrelse på den og den tager nogle udløb og han står og pumper den ind på hans aspire der står og flexer godt. Jeg står spændt og venter og har min line ude og siger skal vi have dobbelt hug og der går kun 10 sek så har jeg også torsk på dog en lille en. Men da mathias kommer op til overfladenn ser jeg en RIGTIG flot torsk skød den på at være mindst 2,5 kg.. Vi ved så ikke lige hvordan vi får fisken op da der er langt ned til vandet. Men Tommy havde lige en smart gælle krog tager eller hvad sådan en hedder. Så mathias måtte ned og ligge og så måtte vi løfte lidt op så han kunne få fat i gællen på den. Den fik et gok og jeg hentede vægten og den stod på 3,02 kg. Lidt efter får han satme flex igen.. denne gang i meget større torsk. jeg mener han har presset den lidt for hårdt, da linen knak nede ved knuden så den løb med hans jig. Jeg mærkede ikke mere og havde det lidt skidt med Hovedpine, træthed og kvalme så vi kørte hjem ellers havde vi været der noget længere. Men kommer igen i morgen da jeg SKAL have en over den mathias tog :)
KNÆK OG BRÆK!!!


Kommentarer

dope

sådan der ! flot torsk - tillykke med den :)

saja

fin fangst.
Tillykke med den.

per48

NicklasR,For satan da,hovedpine og kvalme træt var du også,nu du vel ikke gravid NicklasR.Nå men tillykke med sådan en torsk den er ski flot ;)

NicklasR

Det er en rigtig flot fisk ham mathias fik fanget forhold til min lille torsk på 35 cm! :) Men tak! :D

NicklasR

Haha per, ved ikke om det var den flaske vin,øl og lidt bayleys til vores stege torsk igår, der lige gav lidt knops på helbredet i dag skal ikke kunne siges. Ja nu må det være min tur i morgen til at fange sådan en flot fisk istedet for de små fisk der hilser på min stang. De kæmper rigtig godt! :D

per48

Ok Nicklas du nupper bare en stor i morgen så,du må hilse Tommy ,og ellers Knæk og Bræk

Tommy

Ja, den var sku flot den Torsk (også fisken) ha ha ha det gas.
Hygge til dig også Per ;-)

per48

Ja det er rigtig en den Torsk,og fin lystfisker ham med Torsken.Hygge til dig Tommy,hils den lille lystfisker


Skriv kommentar