Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Troels har oprettet 259 fangster

Dato 18-11-2012
Kategori Kystfiskeri
Område Sjælland
Sted Greve

Havørred på 47 cm fra Greve, Sjælland

Art Havørred
Længde 47 cm
Agn Kystflue
Tidspunkt Eftermiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

3.1 / 5 ud af 7 bedømmelser
Havørred på 47 cm fra Greve, Sjælland - fanget på Kystflue 3.1 ud af 5 stemmer baseret på 7 bedømmelser.

  • Let skyet
  • Let vind
  • Normal vandstandBeretning

Dejlig tur til Møn, med masser af frisk luft og dejlig natur :-) Vi havde svært ved at finde fiskene, og efter første dag havde jeg kun haft en ørred på og haft en pæn følger. Vi fiskede hele lørdagen uden at se eller mærke fisk, på mange forskellige pladser. De endte med at vi gik til flaskerne og prøvede nattelivet i Stege. Efter meget lidt søvn kom vi afsted fra Møn. Inden jeg skulle med bussen fra Roskilde, ville vi lige fiske en time. Vi kommer ud på en plads og der er allerede 3 ude samt en der rigger til sammen med os. En spinnefisker og en fluefisker står til højre for os. Fluefiskeren fanger hurtigt to målsfisk. Da spinnefiskeren vælger og at gå i land, ser vi at der hænger 4 rigtig fine fisk i hans ring.

Kristoffer fanger hurtigt en flot ørred og det hjalp lidt på gejsten. Jeg var nu bagude, så jeg satte trylle fluen på. Jeg ser en torpedo komme med fuld gas efter fluen, og et forsigtigt stop samt modhug giver en pæn og tyk ørred omkring målet. Efter 15-20 min har jeg landet 5 flotte blanke ørreder mellem 41-47 cm.

Derefter gik fiskeriet lidt i sig selv igen. Vi snakkede med fluefiskeren der stod til højre, og han havde fanget 5, med 4 over målet. Derudover havde han tabt en 3-4 kgs ørred da den skulle kantes. Surt for ham.

Turen var reddet og vi skulle hjem :-)


Kommentarer

Calle

Fin tur i har haft der, TILLYKKE med fangsterne....

sailfish

Top Dollar Troels.. Nice tur i har haft.. :-)

per48

En rigtig god tur i har haft,med fine fisk.Det vat sgu godt i ikke tømte vandet for fisk.Tillykke med havørrederne Troels ;)

Troels

Tak tak :-) Ja det er var godt afslutning.


Skriv kommentar