Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

NicklasR har oprettet 53 fangster

Dato 13-11-2012
Kategori Havn/mole fiskeri
Område Lolland-Falster
Sted Sakskøbing havn

Torsk fra Sakskøbing havn, Lolland-Falster

Art Torsk
Agn Andet
Tidspunkt Eftermiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

3.5 / 5 ud af 2 bedømmelser
Torsk fra Sakskøbing havn, Lolland-Falster - fanget på Andet 3.5 ud af 5 stemmer baseret på 2 bedømmelser.

  • Ikke angivet
  • Ikke angivet
  • Ikke angivetBeretning

Mig og en kammerat var lige taget ud for at fiske lidt torsk da vinden ikke var god til andet. jeg ligger ud med at fange nogle aborre på min jig. ved at køre den op og ned for sjov langs kanten. min kammerat får så torsk på kort efter men mister den. det var ellers en god en. Vi fisker videre og så får han hug igen. men det var en mindre torsk der kom op. jeg havde på nuværende tidspunkt kun fanget aborre. så en ørred der havde være oppe og vende udeforan mig et par gange. så frem med flue stangen og så fiskede jeg ellers med en flue der gik dybt samt synke line. og der gik kun 2 kast før der var fisk. troede det var en lille Hø på 25-30 cm. men istedet var det en torsk. fik 10 torsk i alt og mistede 3 på omkring 1 kilo. Min kammerat tog en på 1 kg lidt længere ude af havnen. Det blev kun til et enkelt billed af de torsk jeg fangede da den var dybt kroget og jeg skulle finde på en måde men kunne lige få en finger ind og lirke krogen fri stille og roligt. resten kom ud med det samme igen. Så var der også lige en flink ældre herre der gav mig 3 abu woblere sprit nye og helt gratis! tak til dig hvem du så end er. Knæk og bræk derude :)


Kommentarer

per48

Jam,som du ser NicklasR,så en fiskedag altid en god dag om det er torsk eller havørred,Tillykke med torskene.Knæk og Bræk :)

NicklasR

Ja per, var da flad af grin over man ku fange sådan nogle små torsk på fluestangen. Når bare man fanger fisk så er det sjovt. Men kystfiskeriet er nu det bedste! mange tak! og i lige måde! :)


Skriv kommentar