Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

NicklasR har oprettet 53 fangster

Dato 12-11-2012
Kategori Kystfiskeri
Område Lolland-Falster
Sted falsters øst kyst og en havn.

Havørred på 1.50 kg fra falsters øst kyst og en havn., Lolland-Falster

Art Havørred
Vægt 1.50 kg
Agn Blink
Tidspunkt Formiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

3.8 / 5 ud af 6 bedømmelser
Havørred på 1.50 kg fra falsters øst kyst og en havn., Lolland-Falster - fanget på Blink 3.8 ud af 5 stemmer baseret på 6 bedømmelser.

  • Let skyet
  • Sidevind
  • Normal vandstandBeretning

Mig og en kammerat var taget ud på falsters dejlige østkyst fra morgen af. Nu skulle vi have nogle Hø.Da vi ankommer er min gode fiskeven per sku også ude efter fisk. Der var godt med bølger. Hele min line kurv blev fyldt op med vand da jeg vadede ud og skulle fiske på revet. og lidt senere drillede vinden sku også så jeg fik fluen i nakken. Heldigvis var den en upside down bundet reje ellers tror jeg sku jeg havde fået en stor torsk på krogen. Lidt efter lægger jeg simpelhen flue stangen da det blev for farligt pga vinden. Ind efter spinne stangen. og så ud i vandet igen. Havde sølvpilen fra kinetic på. Lidt efter mærker jeg et hug og får en efterfølger med ind og vende. Skifter blink om til bolmholmer pilen i blå/sølv og fisker med den godt 50-100 m ned af kysten. Da der lige pludselig er en ørred der hilser på. Flot blank fisk på 1,5 kg ca. billed blev der ikke taget så jeg tog den ind til vandkanten og afkrogede den i nettet. og så kom den ellers ud igen. svømmede lige med det sammme.. klokken 14:10 stoppede vi så fiskeriet min kammerat nåede så også lige og tage 1 fisk undermålet inden. Så besluttede vi os for havne fiskeriet da der også var HØ derinde. Så hvorfor ikke. ud til havnen og riggede om til spinner. jeg fangede 2-3 aborre. og så døede det. min kammerat stod 1 m fra mig og kastede ud over samme sted næsten. vi begge ser en flot Hø efter hans spinner med gummi jig agtig noget. den vender så foran os. Så siger han så prøver jeg bare lidt hurtigere. spinneren når knap nok at ramme vandet før hans stang står og flex'er. Farvede det var den så der blev lige taget et hurtigt billed og så fik den friheden tilbage. vi ville ikke veje fisken osv. da vi ville gøre genudsætningen så hurtig så mulig så den ikke tager skade :) Jeg står så lige og bixer med min spinner og er lidt nede over jeg ikke har flex.. min kammerat når imellem tiden at tage 2 kast mere. og så er der fisk igen denne gang en lidt større. og igen er jeg netteren af fisken. Jeg tænker de vil ha stripperen på med den istedet. og ja den er god nok. nu får jeg også HØ på min aborre stang. Dog højst en 2 kg hvis ikke mindre. mistede den desværre foran da jeg kæmpede og holdte den lidt for hårdt. men skidt pyt. dør ikke af det ! RIGTIG FLOTTE HØ'ER. Og super dag med godt selskab. Tak for snakken endnu engang Per og sus! :)
Og knæk og bræk til jer alle :)


Kommentarer

per48

JA,tak for en go`dag NicklasR,det samme siger Susser,du må hilse Mathias,og så tillyk med den 42/45cm havørred,kan jeg se på billedet ;)

Rønn

Det er bare rigtig godt gået. Tillykke med fiskene.
Vh Rønn

NicklasR

selv tak per! skal jeg gøre! jo tak fin fisk. Gad godt have taget den mathias sidder med på billledet der. Flot fisk det var det men jeg nettede den da så det var også sjovt. Vii snakker om en tur i morgen igen med de bio fisk. De hugger sku meget godt. bare på fluestængerne i stedet da det nok blivere meget sjovere

NicklasR

mange tak Rønn!!

njs

Flot fisk og god beretning :)

NicklasR

mange tak NJS :D


Skriv kommentar