Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

NicklasR har oprettet 53 fangster

Dato 07-11-2012
Kategori Kystfiskeri
Område Lolland-Falster
Sted falsters øst kyst

Anden art fra falsters øst kyst, Lolland-Falster

Art Anden art
Agn Andet
Tidspunkt Ikke angivet
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

3.4 / 5 ud af 4 bedømmelser
Anden art fra falsters øst kyst, Lolland-Falster - fanget på Andet 3.4 ud af 5 stemmer baseret på 4 bedømmelser.

  • Ikke angivet
  • Ikke angivet
  • Ikke angivetBeretning

Ankommer til pladsen lidt i 12. lidt skeptisk da jeg aldrig har haft fisk på land på den plads.. Men stolede på mine nye rejeflue skulle klare den opgave. da jeg går ud på revet når jeg ikke helt ud før jeg ser en hvirvel. ud med fluen.. der sker intet... og vi prøver igen... heller ikke noget... og igen.. når kun 3 indtag da min stang direkte røg ned i en u bøjning RIGTIG GO FISK! Da jeg mærker vægten på fisken er jeg ikke i tvivl om det var min nye PR rekord. Det føltes som om man havde en stor sten med på slæb! men så steg pulsen! og Nicklas laver det alle ivrigere gør når det er store fisk! Man holder en for stor spændning på linen og så mistede jeg den. men jeg når ikke at ægre mig i lang tid da jeg ser der går en stime længere ude, som er oppe og ringe i overfladen engang mellem. Ud midt i stimen. Havde hug igen! og en hidsig følger der var helt oppe og lave lyd i overfladen med vandet. vendte så foran mig, så på kom den ikke. Så laver jeg et kast der var helt tilfældigt og lige inden fluen lander kommer der satme en fisk op og få den lige i skallen, aldrig har jeg prøvet sådan noget før, der gik 3 sek.. Så sad den der også en rigtig god fisk jeg vil skyde på omkring 2 kilo.. Øv øv Men alt i alt havde jeg 11 følgere, 5 fisk på.. og nogle hug. Mon ikke den pr fisk er klar igen til når jeg skal derude igen :)
og så fik jeg test min nye hjemmelavet rejeflue den virker! :)


Kommentarer

Calle

Fluen, virker åbenbart NiklasR....Men hvad med krogen ha ha ;-)

per48

Ja,fluen virker,men nu skal fiskeren lige tage den med ro,det er den øvelse der er svær,det er der fisk mistes.Men som en her på Fiskefangster plejer sige,OP PÅ HESTEN NicklasR.Tror det det Calle siger.Men en fantastisk dag du har haft,og Tillyk med det. ;)

NicklasR

Ja kan være derfor måske calle. men de er sprit nye og rigtig skarpe. Måske fordi det er en up side down bundet reje. og jeg lige skal lære at trække stangen lidt anderledes med de fluer? :D

NicklasR

Ja per. Ægre mig rigtig meget over den store fisk! Skal ud i morgen og Tag den! nu skal den sidde der! Der er ikke andet for en at prøve igen. Ja det klager jeg ikke over. Mødte en der idag derude. Der fortalte mig om en lystfisker der havde fanget en fisk på 2,9 kg vejet den, taget billed og genudsat den igen og konen tog billedet af den.. Hvem mon den gode lystfisker kan være per?? ;)

per48

Det er ikke Henning --det kunne være Frode måske.....ellers kan jeg ikke lige komme i tanke hver der var der.Jeg ved det ikke rigtig Neklas

NicklasR

Det var nu mere hvem der havde fanget den per. Hvem kan han mon være? Men ham der fortalte mig det kørte i en sølv grå bil. toyota eller noget lign. ;)

per48

en sølv grå 4 x4 ,sådan eller ik

NicklasR

nej det var en alm. person bil

per48

ja så ved jeg ikke hvem det har været da :)

NicklasR

okay :) men vi ved alle hvem der havde fanget den fisk han snakkede om (per) kun du genudsætter dem igen nemlig :D

per48

Ok,Nicklas jeg køre lidt catch & release ;)

NicklasR

Ja per, det er bare det at man ved hvem det er når folk snakker om der var en der fangede en på 2,9 og genudsatte den og den blev vejet og konen tog et foto. Hvis jeg havde taget den gode jeg mistede igår var det helt 100 den fik friheden igen efter et billed ;)


Skriv kommentar