Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

NicklasR har oprettet 53 fangster

Dato 02-03-2012
Kategori Put and Take
Område Lolland-Falster
Sted Iglekær put and take

Bækørred på 4.00 kg fra Iglekær put and take, Lolland-Falster

Art Bækørred
Vægt 4.00 kg
Agn Jig
Tidspunkt Formiddag
Hjemtaget Ja

Bedømmelse

4.5 / 5 ud af 2 bedømmelser
Bækørred på 4.00 kg fra Iglekær put and take, Lolland-Falster - fanget på Jig 4.5 ud af 5 stemmer baseret på 2 bedømmelser.

  • Skyfrit
  • Vindstille
  • Høj vandstandBeretning

I det tidlige forår var jeg lige forbi iglekær da jeg ikke havde ret meget held på kysten. Der var blevet sat fisk ud dagen før. Så jeg tænkte at jeg lige ville ned og fange nogle fisk. Var ikke mere end lige ankommet og havde smidt stripperen ud før den første fisk sad der men hoppede af. og igen lidt efter havde jeg hug.. og så mærkede jeg ikke noget i lidt tid. Så tænkte jeg jeg prøver sku med gulp orm og jighoved. og fisker lidt dybere. 1 kast sad jeg fast i lidt siv eller noget tang. 2 gang troede jeg at jeg havde bund hug eller fået fat i noget der bare skulle trækket op. Havde en stærk line og min tynde lille 8 fods stang stod i en u bøjning mends jeg pumpede den op ad. lige pludselig kan jeg så mærke lidt små slag tilbage tænker yderligere ikke over det. men kort efter kommer der en fisk til overfladen. og efter en kort og hurtigt fight på højst 5 min får jeg landet en 4 kg bækørred. yderligere bliver der ikke gjort mere i det. Men da klaus (ejeren) kommer forbi og ser fisken sagde han meld den ind til fisk og fri det er en præmiefisk. Så ind røg den! og endte med at komme i bladet og vinde nogle fine ting! Så det var rigtig dejligt!!!!


Kommentarer

per48

Hvad har du været i Igelkær Put & tagop fin en den NicklasR

NicklasR

Ja per i starten af foråret var jeg meget dernede, bare for at fange fisk. da heldet og tålmodigen ikke lige spillede ind på kysten efter havørred. Men det vendte sig på måneden og har stortset ikke været der siden da det med at fiske i en put and take ikke lige er mig mere. Mange tak! :)

per48

Jeg ved det NicklasR,du er blevet rigtig go kystfisker :)


Skriv kommentar