Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

NicklasR har oprettet 53 fangster

Dato 01-11-2012
Kategori Kystfiskeri
Område Lolland-Falster
Sted vest falster

Havørred fra vest falster, Lolland-Falster

Art Havørred
Agn Kystflue
Tidspunkt Formiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

2.8 / 5 ud af 8 bedømmelser
Havørred fra vest falster, Lolland-Falster - fanget på Kystflue 2.8 ud af 5 stemmer baseret på 8 bedømmelser.

  • Overskyet
  • Blæsende
  • Høj vandstandBeretning

ankom klokken 9 og gjorde fluekæppen klar. der var godt med bølger! nogle med skum på men vandet var sprit klart og ingen tang eller ålegræs. gik ud og fiskede langs kysten som jeg plejer på den plads da de går tæt på land. der gik ikke lang tid før min hjemme bundet frede med blodtud med polar magnus krop blev taget. 1 hug troede jeg var en sten jeg lige kørte hen over men da jeg trak kunne jeg mærke rusk i den anden ende. mistede den. ud igen nogenlunde samme stede og bang ja så der fisk. hoppe ku den også. kæmpede den hurtigt da der var tale om en 35-40 cm fisk. op på land og lige afkroge den. sad lige i mundvigen. hurtigt billed da mobilen var ved hånden og så afsted med den. fik ikke flere men havde nogle hug. opgav ved 13:40 tidenn og gik hjem. ja en lille gå tur på 11 km gennem ålegræs og andet møg puha. godt og komme ind i varmen igen! knæk og bræk!


Kommentarer

tomkat

den kystser sku fin ud god lille historie fin lille fisk

NicklasR

det er også en godt strækning. mange tak. ville godt ha en af de store jeg har haft efter derude i sidste uge

per48

Ja ja,dejlig kystplads,en dag er den rigtig store der.Fin havørred du fik.Du er rigtig nok ved at være rigtig skrap med fluestangen og din egen bundet flue,,fantastisk og tillykke med fin havørred NicklasR.

NicklasR

mange tak per! ja det bar en god flue! den er godkendt herfra skal have lavet nogle flere af dem. mistede den desværre. knuden gik op. mistedeoogså mit endestykke på fluestangen men det skal nok blive fundet her i morgen. og så hedder den super lim.

per48

Bare ik fisken har taget endestykket,ej du finder det da.

NicklasR

ja så er den nok ikke så sulten i et stykke tid regner jeg med. Mon ikke jeg finder det medmindre det bliver meget højvandet dernede og det driver væk

per48

Jam så højvandet bliver det ik det tror jeg ikke på,selføli finder du det

NicklasR

Ja, måtte jo gå hjem derfra pladsen tidligere med net, taske, stang og linekurv. mener jeg har tabt den ved p-pladsen for sidst jeg tjekkede var den på inden jeg passerede der. men nu er det ikke jordens undergang så længe stangen du'er endnu, finder jeg den ikke køber jeg bare et nyt og LIMER fast denne gang så der ikke sker lign.

Tommy

Fin tur du har haft - Og fedt at høre at din hjemmebundet flue virker som den skal :-)
K&B...

NicklasR

ja den var sku fin, ja det var dejligt at få bekræftet, nu skal jeg bare have nogle flere da jeg mistede den kort efter genudsætningen af fisken :)
Knæk og bræk til dig også Tommy


Skriv kommentar