Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

NicklasR har oprettet 53 fangster

Dato 22-10-2012
Kategori Kystfiskeri
Område Lolland-Falster
Sted vest kysten på falster

Tilhørende fangster

Havørred
Kystflue
-
25 cm

Havørred på 16 cm fra vest kysten på falster, Lolland-Falster

Art Havørred
Længde 16 cm
Agn Kystflue
Tidspunkt Formiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

5.0 / 5 ud af 1 bedømmelser
Havørred på 16 cm fra vest kysten på falster, Lolland-Falster - fanget på Kystflue 5.0 ud af 5 stemmer baseret på 1 bedømmelser.

  • Overskyet
  • Fralandsvind
  • Høj vandstandBeretning

efter gårs dagens lille tur med kun følgere osv. Fik jeg sku luret hvad de fisk de går og jager efter. frem med fluestangen og så kørte det ellers bare! 1 fisk fangede jeg nogle min efter jeg havde lagt de første kast på langs af kysten i den "revle" de jager i. lidt efter får jeg sku en til. Tænkte nu må det snart stoppe men nææ nej. havde hug hele tiden næsten og havde mistet 2 rigtig gode fisk som gav en god flex i fluestangen. holder en lille pause. Får den ide at optage lidt fiskeri med mobilen sat fast i vadebæltet. når kun 2 kast med fluestangen får jeg får en fisk igen.
senere kom en kammerat og fiskede med. han fangede ikke nogle men vi var ikke mere end lige ankommet til pladsen igen før at der var fisk oppe og ringe. jeg brugte for sjov et nail blink og i 3 kast var der sku en ørred der bed på endnu en undermålet. Alt i alt blev det til 4 fisk og en del mistede. Der var så meget knald på at min polar magnus flue var fuldstændig ødelagt af alle de hug.

her er videoen så :)


Tryk for at afspille.


Kommentarer

per48

Ja ja tillykke med fin mobilfisk :)

Calle

Faen med ødelagt flue NicklasR,sålænge det gav fisk... ;-)

NicklasR

Per48: Mange tak, selvom det var en lille fætter :D
Calle: Ja det er rigtigt! men det var den sidste polar magnus der lige var i flue æsken så må lige på nettet eller hos nærmeste grej pusher og have sådan en fætter igen :D!

sailfish

Nice tur ;-) Hva er det for en flue pind NicklasR???

Calle

NicklasR, køb hellere en håndfuld, så du er sikret lidt ud i fremtiden, hvis dit held fortsætter ;-)

Calle

Sail... det er denne her.....fenwick ironfeather av saltwater 9 fod #8-9 med runningline og skydehoved fra scierra det er noget der virker...som der står i mandens profil he he GOT YOU ;-)

Troels

Sjovt nok, så er der en vis Hr. Kaa herinde fra, der fik 27 havørreder på en Polar Magnus, sidst vi var ude. Der er noget op det hehe :-)

per48

Jamen sailfish,det er bare sådane nogle fluepinde vi bruger her på Falster jo,hvis man er til fluepin ;)

Calle

He He Troels, kender du også ham????? Han er vist skideflink og en rar fiskegut ;-) En af dem jeg rigtig gerne vil møde.....

per48

Nej Calle,han er vist skideflink,jeg siger dig han er rigtig skideflink ham NicklasR ;)

sailfish

Mit flue hjul hedder godt nok Ironfeather, men stangen er en Tecna Av Saltwater#8 ;-)
Den anden kender jeg ikke.. Har heller hørt om den model.....

NicklasR

Per48: Mange tak, du er og skideflink og tak for nogle gode tips mht til hasselø! håber snart vi ses igen ude ved øst kysten! ;)

NicklasR

Salifish: skal faktisk nok passe at den hedder det! glemmer nemlig hele tiden navnet og gætter ;) synes det er en rigtig god model med skydehoved i 22 grams :D

NicklasR

calle: ja der bliver fyldt godt op i min grejæske med den flue. Den fisker rigtig godt. Det er sjovt som de ørred ikke er til at blive helt kloge på. Min kammerat stod og kastede pattegrisen ud og han mærkede intet, så kastede jeg samme sted og fik fisken til at hugge 2 gange. var ikke lige forberedt på det nr 2 gang eller havde jeg fået den! :D


Skriv kommentar