Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

NicklasR har oprettet 53 fangster

Dato 21-10-2012
Kategori Kystfiskeri
Område Lolland-Falster
Sted vest kysten på falster

Havørred på 22 cm fra vest kysten på falster, Lolland-Falster

Art Havørred
Længde 22 cm
Agn Blink
Tidspunkt Formiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

1.3 / 5 ud af 2 bedømmelser
Havørred på 22 cm fra vest kysten på falster, Lolland-Falster - fanget på Blink 1.3 ud af 5 stemmer baseret på 2 bedømmelser.

  • Overskyet
  • Fralandsvind
  • Høj vandstandBeretning

Var ude ved et sted jeg aldrig har prøvet før. der gik ikke lang tid før min puls kommer helt op. havde 3 havørred efter alle var lige på målet den ene hugger lige foran mig og svømmer så ud igen. Da jeg går længere ned og fisker over et andet rev af fra en sten i vandet jeg er gået op på for jeg en kæmpe overraskelse, 5 fisk følger blinket hvor efter den ene hugger forsigtigt i det, den sidste af fiskene var oppe en i grov kaliber af 4+ kilo hvorpå jeg for alvor gik i krig med at affiske hele område i håbet på at den ville tage blinket! men intet skete. skuffet sætte jeg en ophænger flue på. og fanger en lille undermåler. havde nogle gode hug. og fangede i alt 2 fisk begge nogle undermålet. Mener jeg så 30-50 fisk der var oppe og vende, hoppe fri af vandet osv over hele dagen.


Kommentarer

per48

Fin tur du har haft,du når den rigtige store havørred en dag,det er 100pc sikkert ,Knæk & Bræk NicklasR

NicklasR

Håber jeg, ser meget op til dig og dine flotte fisk du har fanget gennem tiden! Knæk og bræk per vi ses nok snart igen derude på øst kysten forhåblig


Skriv kommentar