Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Kimse68 har oprettet 2 fangster

Dato 21-10-2012
Kategori Kystfiskeri
Område Sjælland
Sted Ishøj Havn

Aborre på 20 cm og 250 gram fra Ishøj Havn, Sjælland

Art Aborre
Vægt 250 gram
Længde 20 cm
Agn Blink
Tidspunkt Eftermiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

1.5 / 5 ud af 1 bedømmelser
Aborre på 20 cm og 250 gram fra Ishøj Havn, Sjælland - fanget på Blink 1.5 ud af 5 stemmer baseret på 1 bedømmelser.

  • Ikke angivet
  • Let vind
  • Ikke angivet


Beretning

Masser af fiskere, og masser af aborre.
Flere små ørreder. Lad os håbe de lidt større er på vej mod land!


Kommentarer

anderss

Hej! hvor store er de små ørreder? for jeg skal snart derud igen det er snart længe siden, evt ku man fange en ny havbasserekord igen i år, men det blir nok svært hvis du sir, det kun er små fisk derude nu... hvor stod du?

Kimse68

Hej Anders
Jeg har brugt en del tid i Ishøj det sidste års tid. Både fordi der er superhyggeligt med masse aktiviteter, men også for at se en evt. "livscyklus". Tidligere har jeg vadet en del ud med fluestangen ved den gamle mole, som pt. er dækket med jord, og der har det været aborre. Tidligt på foråret 2012, var der dog en masse liv af meget små ørreder. Formentlig de mange smolt foreningen har sat ud de sidste år. Den sidste måned har jeg stået modsat af bugten bag arken. Forsat på Ishøj siden, men tæt på indsejlingen til Ishøj Havn.
Ude på spidsen af den tange kan der kastes med blink mod Vallensbæk Havn, og helt ud i sejlrende. Der er relativt dybt, og min teori er at de lidt større både aborre og ørreder går der ude.
Forrig weekend havde jeg en meget fin blankfisk på på ca. 2,5-3 kg. Og jeg trode den skulle med hjem efter 5 min kamp. Men 1 meter fra land vandt den desværre alligevel.
Så de er derude...
Prøve evt. venste side af denne tange, i vindstille vejr kan man se en strømbælte mod Vallensbæk havn. Der fik jeg 10 aborre på 2 timer forrige uge.
Ude på selve stenmolen skulle der også være lidt ørreder fik jeg info om i weekenden, men det var UMér.
/Kim


Skriv kommentar