Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Valdemar har oprettet 10 fangster

Dato 23-09-2012
Kategori Kystfiskeri
Område Sjælland
Sted Nakkehage

Havørred på 56 cm og 1.50 kg fra Nakkehage, Sjælland

Art Havørred
Vægt 1.50 kg
Længde 56 cm
Agn Bombarda
Tidspunkt Aften
Hjemtaget Ja
Kondition 0.85

Bedømmelse

2.4 / 5 ud af 6 bedømmelser
Havørred på 56 cm og 1.50 kg fra Nakkehage, Sjælland - fanget på Bombarda 2.4 ud af 5 stemmer baseret på 6 bedømmelser.

  • Let skyet
  • Let vind
  • Ikke angivetBeretning

Den 23/9 fangede jeg om aftenen denne havørred på 56 cm ved Nakkehage. Fisken tog fluen hårdt i et spinstop 7-8 meter fra mig, men efter cirka 15 sekunder kunne jeg kane den op på stranden. Den blev fanget på bombarda og flue - Polar Magnus. Ud over denne fisk fangede jeg også en lille brun og prikket ørred på cirka 37 cm. Min fiskekammerat, Jesper, som fiskede med blink fangede ikke noget, men havde en hornfisk på krogen. Vi så også en sæl svømme rundt ude foran os.


Kommentarer

njs

Tillykke - fin HØ :)

Calle

Fint nok med en HØ på krogen, MEN en kondition 0,85 taler meget for en nedgænger, så den burde have været genudsat.
Jeg kan så godt forstå at den er hjemtaget, da du sikkert som mange andre IKKE har vægt med på kysten. MEN for en anden gangs skyld, så se lige lidt godt på fisken, det er helt tydeligt at den mangler huld (vægt), da bugen er meget tynd/slap.

Troels

Tillykke med fisken :-) Jeg synes nu ikke den ser så tynd ud. Sjovt nok, har jeg selv fanget en del tynde fisk over sommeren, og de smager af det samme som de tykke. Synes faktisk det er underligt, at der er så mange tynde fisk uden noget i maven, når man ser på hvor meget liv der er i vandet.

Calle, en nedgænger i September, der er blank? Hmmm...

Valdemar

Vægten er anslået, jeg tror faktisk den har vejet 1,8 - 1,9 kg nu hvor jeg ser på fultons formel.. Den er lidt slank, men den er ikke tynd

saja

Har du slet ikke vejet den ?
Det er det første jeg gør når jeg kommer hjem med en fisk. Jeg kan næsten ikke vente. Jeg er nysgerrig ud over alle grænser.
Men min spænding behøver jo ikke nødvendigvis at være din, og din indgang til fiskeriet er aldrig ringere end min.
Tillykke mad fangsten.
Hilsen
jan

Calle

Valdemar, der er kun ET sted du kan se hvad fisken vejer, og det er på en vægt.

Troels Hmmmmm tja det ser sådan ud...men ved nærmere eftertanke var jeg nok lidt for hurtig på aftrækkeren med den kommentar: Nok mere en sulten fisk, for huld på kroppen har den sgu´ette.....

larsløve

den fisk er ikke en nedgænger!!!! tror nu nærmere det er en yderkyst fisk. og det samtidig er måden valdemar holder fisken på der gør fisken kommer til og se tynd ud på.

Valdemar

Jeg havde desværre ikke en vægt med, jeg er også nysgerrig efter hvad den har vejet, men det må stå hen i det uvisse..Jeg skal have en ny vægt..


Skriv kommentar