Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Troels har oprettet 259 fangster

Dato 23-09-2012
Kategori Havfiskeri
Område Østjylland
Sted Århus Bugten

Havørred på 35 cm fra Århus Bugten, Østjylland

Art Havørred
Længde 35 cm
Agn Kystflue
Tidspunkt Eftermiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

3.3 / 5 ud af 7 bedømmelser
Havørred på 35 cm fra Århus Bugten, Østjylland - fanget på Kystflue 3.3 ud af 5 stemmer baseret på 7 bedømmelser.

  • Let skyet
  • Let vind
  • Høj vandstandBeretning

Jeg var taget på tur med Patrick herinde fra. Vi fiske lidt forskellige steder og så og mærkede rigtig mange fisk. Blev desværre ikke til det store, men vi fik da en hver. Tillykke til Patrick, med sin første kystflue havørred :-)

Oplevede noget rigtig sjovt idag. Jeg havde lige lagt et langt kast og taget et par indtagninger, da jeg kigger til venstre.. hva fanden.. en havørreder svømmer 1 meter fra mig.. nu må det holde.. vi kigger hinanden i øjnene og den rør sig ikke ud af stedet. Jeg tager min telefon frem og fotografere den. Den bevæger sig langsomt rundt om mig, så nysgerrig som den nu er. Jeg prøver at hilse med min fod, og så smutter den igen som et lyn. Sjov oplevelse.


Kommentarer

saja

En fed oplevelse, men man må nok stille sig tvivlende overfor, om det er en catch, at FOTOGRAFERE en fisk.
Godt I nød det, og havde en god dag.
Hilsen
Jan

Troels

:-) Det er det ikke i min verden, men jeg fangede da en på ca 35cm der hurtigt kom ud igen. Ja, jeg var lidt forbavset over at se en ørred så tæt på, den må jo have svømmet rundt der og grinet af mig.

JohnAlbertsen

Ja, de er godt nok stenede de havørreder i Aarhus Bugten indimellem. Har flere gange - hen under sidst oktober og start november - prøvet 3-4 følgere efter blinket (samtidigt), som så standser op nær een og tuller lidt rundt før de svømmer videre :-)

zaza

Er de virkelig så sky som vi tror de er? Har også oplevet dette, endda lige efter jeg har taget nogle få skridt og altså været i bevægelse. Forresten ser det første billede ikke helt dårligt ud ;) Ser ud som om det har været en hyggelig tur!

per48

Ja dejlig oplevelse Troels,sådanne oplevelser får du mange af endnu.De bedste oplevelser får man tit når man ik fanger fisk ;)


Skriv kommentar