Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

ogun har oprettet 9 fangster

Dato 20-09-2012
Kategori Kystfiskeri
Område Fyn
Sted nyt spot

Havørred på 67 cm fra nyt spot, Fyn

Art Havørred
Længde 67 cm
Agn Kystflue
Tidspunkt Eftermiddag
Hjemtaget Ja

Bedømmelse

4.2 / 5 ud af 6 bedømmelser
Havørred på 67 cm fra nyt spot, Fyn - fanget på Kystflue 4.2 ud af 5 stemmer baseret på 6 bedømmelser.

  • Regnvejr
  • Blæsende
  • FaldendeBeretning

Skulle lige besøge et nyt spot som min makker Zaka Flyfisher havde fundet via google maps, et sted vi ikke havde prøvet før.
Da vi kom til pladsen havde der været pålandsvind i et par dage men vinden havde vendt sig så vi fik den fra vores venstre side. De første 10-15 meter i vandet var fyldt med ålegræs så vi måtte vade lidt dybt uden at affiske det lave vand før vi gik ud som jeg normalt aldrig gør. Da vi var kommet ud forbi det meste af ålegræsset lægger Zaka linen ud for at lige gøre fluen våd, kastet er ikke længere end måske fem meter ud da han råber " jeg har fisk, jeg har fisk" jeg kigger over til ham og kan se at stangen flekser for vildt og min første tanke er at han bare har fanget en ordentlig klump ålegræs, men et sekund efter springer der en muther f----- af en fisk op. Min tanke er Pis, hvorfor skal han altid være så heldig:) jeg ligger fluen ud 2 meter fra hans fisk og fluen når dårligt at synke før en rigtig god fisk inderlære fluen og jeg for en på i samme størrelse. Fedt. Op på land med dem, Zaka står og betragter de fine fisk mens jeg råber, er der to gode fisk er der flere så lad os komme ud og den næste time er der bare gang i den hvor fiskene hugger eller bare følger fluen. Det ender med at jeg for 3 yderligere fisk og Zaka for to og de er alle pæne fisk på over 50 cm. Men vi tar kun de to første og største med hjem. De andre for lov at slippe med skrækken :)
det gode ved det hele er at Zaka's orvis helios ikke var med da den er til rep. og han lånte min sage z-axis 790-4 mens jeg gik med min sage tcr 690-4. han sværger jo til helios og jeg til sage:-) jeg havde også lovet at sage altid fanger gode fisk og det gjorde de.. men det var nok ikke nok til at få ham konveteret over til sage:-)
Ps. den til venstre er min:-)


Position


Kommentarer

Ejner

Tillykke med det nye spot og din fine blankfisk. Fiskene går stadig i stimer ?

njs

Tillykke - flotte kystfisk :)

Calle

Fin fisk du der fik, den er da dejlig blank og tyk.......TILLYKKE....

zaza

Flotte fangster! lyder som om i har fundet et særdeles godt spot der! ;)

ogun

mange tak alle sammen. ved ikke om det er et godt spot eller om vi lige var der på et heldigt tidspunkt, men pladsen skal helt sikkert lige prøves igen:-)

per48

Fyn er fin ,fin fisk.Tillyk med den dem


Skriv kommentar