Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

JohnAlbertsen har oprettet 8 fangster

Dato 17-09-2012
Kategori Kystfiskeri
Område Østjylland
Sted Aarhus Bugt

Havørred på 44 cm og 1.00 kg fra Aarhus Bugt, Østjylland

Art Havørred
Vægt 1.00 kg
Længde 44 cm
Agn Blink
Tidspunkt Aften
Hjemtaget Ja
Kondition 1.17

Bedømmelse

3.5 / 5 ud af 6 bedømmelser
Havørred på 44 cm og 1.00 kg fra Aarhus Bugt, Østjylland - fanget på Blink 3.5 ud af 5 stemmer baseret på 6 bedømmelser.

  • Let skyet
  • Let vind
  • Høj vandstandBeretning

Makreller i tonsvis som cirklede i stimer helt inde under land. Ja, faktisk lige foran ens fødder. Efter en times tid huggede denne havørred (44 cm. 1.0 kilo) på mit blink. Mistede desuden en følger der nappede og sad fast et sekunds tid.


Kommentarer

patrick harbo

må man spørge hvor? har aldrig fanget makrel

zaza

Makreller har fart i rø.en! men tillykke med den gode fangst ;)

Calle

Fin HØ, og gode makreller du der fik.......

JohnAlbertsen

Hej Patrick,

Lige præcis det her spot vil jeg nødigt poste på nettet, da det er et af de få steder nær Aarhus, der ikke er helt overrendt. Men prøv Moesgaard pynten, der tages også makreller på denne tid af året. Ellers er der altid det grønne fyr på havnen - kør ud mod strandbaren og lighthouse og drej til højre nogle få hundrede meter før parkeringspladsen her.

saja

Fin fangst, og god dag du har haft. Og du har ret, det er ikke alle steder man skal lægge ud. Nogle steder ville slet ikke kunne bære alle de folk der ville strømme til. Så godt tænkt.
Hilsen
Jan

patrick harbo

det er bare i orden john :) kender udemærket moesgaard, da jeg fisker en del i åen dernede.. hvor langt vil du skyde på man skal ud for at få fat i makrellerne? kan man nå dem med flue? og er der nogle bestemte vejrforhold de fortrækker når de er ved kysten? :)

JohnAlbertsen

I går kunne man nå dem med flue, men det hører vist til sjældenhederne. Jeg vil dog anbefale dig at holde øje med vandstanden på DMI, de kommer ind på dage med høj vandstand og endnu højere vandstand på vej med tidevandet - altså i den planlagte i fiskeperiode.

per48

Du kunne også godt sige hvor fiskene er fanget og hvordan,har du kastet 9 meter ud,og hvad fiskede du mæ,fiskede du til højre eller fiskede du til venstre,hva farve blink brugte du.Var det højvandet ,eller lav vandet,ja ja.Det hele skal serveres på et sølvfad,ingen gider lystfiske mere, ærgerligt ærgeligt.Rigtig stort tillykke med de fine fisk

JohnAlbertsen

Prøv i dag Patrick fra omkring 15.00 og frem :-) - http://www.dmi.dk/dmi/index/danmark/vandstand.htm?...

patrick harbo

kan desværre ikke i dag.. men tak for det :)

patrick harbo

var nede og gå med hunden på stranden. jeg så makreller 5 meter fra land:)


Skriv kommentar