Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

saja har oprettet 32 fangster

Dato 17-09-2012
Kategori Kystfiskeri
Område Fyn
Sted Lige syd for Fredsskoven

Havørred på 41 cm og 0.69 kg fra Lige syd for Fredsskoven, Fyn

Art Havørred
Vægt 0.69 kg
Længde 41 cm
Agn Bombarda
Tidspunkt Formiddag
Hjemtaget Ja
Kondition 1.01

Bedømmelse

4.3 / 5 ud af 3 bedømmelser
Havørred på 41 cm og 0.69 kg fra Lige syd for Fredsskoven, Fyn - fanget på Bombarda 4.3 ud af 5 stemmer baseret på 3 bedømmelser.

  • Let skyet
  • Skiftende
  • Lav vandstand



Beretning

For et par uger siden gik jeg på efterløn, og i den anledning gav mine gamle kolleger mig et Stella FE 3000 og det hjul var i dag klar til den første fisketur, godt monteret sammen med ax'en og bombardaen med pattegrisen for enden og kobberbassen som ophænger.
Stedet jeg valgte var et godt kystspot lige syd for Fredsskov ved Lundeborg.
Allerede første kast gav fisk i hånden, en ca 36-37 cm havørred, som fik et kys og en svømmetur. Og sådan fortsatte det de næste 4 timer - selvfølgelig ikke i hvert kast, men mange nap, og ialt 7 fisk oppe i hånden. På et tidspunkt sågar en dobbelt. Flere var tæt på de 40, men kun en var jeg helt sikker på, så den kom med hjem, og skal ryges i kuglegrillen i aften.
Der er fisk på kysten, alle blev taget indenfor eller lige på den anden side af 1. revle.


Kommentarer

njs

Lyder til at have været en dejlig fisketur - Og så gør det jo heller ikke noget at få en enkelt med hjem til aftensmaden :)

zaza

Lyder som nogle super kollegaer du har haft der! tillykke med fiskene, 7 er over al forventning og så endda dobbelt hug! ;)

gunner

Det lyder som en rigtig dejlig formiddag....må jeg foreslå grønlangkål til den røgede fisk :)?

Calle

saja, tillykke med dåben af dit stella, og endda med fisk på krogen.
Hvis du har en kuglegrill, så prøv denne:
12-14 stk. kul tændes, fisken laves til filetter, hver filet lægges på et stykke sølvpapir, der bøjes op om filetten, så oversiden er fri. Når kullene er klar lægges en halvdel i hver sin side af grillen, ca 2x2 håndfulde bøgesmuld pakkes ind i 2 stk sølvpapir ca. på str. med filetetterne, der prikkes 12-15 huller på hver side, de anbringes direkte på de varme kul. Risten på og filetterne lægges midt på den, låget på og ca. 35-40 min, med grillens udluftning åbnet både underste og øverste.
Filetterne serveres med pandestegte kartoffelskiver, og en tomatsalat ( 2 tomater i tynde skiver og et hakket rødløg, lægges i balsamicoolie, og trækker ca. 3timer.
Velbekomme.

sailfish

Hej Jan
tillykke med dit fine hjul og ikk mindst en god dag på kysten! :-)
Calle
Den opskrift minder lidt om Fur turen! Mums :-)

saja

Det skal prøves næste gang, calle. Jeg lagde kullene i den ene side, og en drypbakke i den anden. Oven på kullene stillede jeg en ca 5x10 cm hjemmelavet staniolpapir-bakke med smulder i. Efter 10 minutter stillede jeg bakke nr 2 ind ved siden af den første. Og efter 35 min var fisken færdig. Fisken var hel og lå med udfoldet bug på risten over dryppebakken.
Og ja gunner, jeg lavede en meget lind og kaloriefyldt (smør+fløde) grønlangkål - kål direkte fra haven.
Mums


Skriv kommentar