Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

patrick harbo har oprettet 8 fangster

Dato 13-09-2012
Kategori Å-fiskeri
Område Østjylland
Sted et godt sted

Havørred på 52 cm og 1.65 kg fra et godt sted, Østjylland

Art Havørred
Vægt 1.65 kg
Længde 52 cm
Agn Nymfeflue
Tidspunkt Aften
Hjemtaget Ja
Kondition 1.17

Bedømmelse

2.6 / 5 ud af 4 bedømmelser
Havørred på 52 cm og 1.65 kg fra et godt sted, Østjylland - fanget på Nymfeflue 2.6 ud af 5 stemmer baseret på 4 bedømmelser.

  • Ikke angivet
  • Ikke angivet
  • Ikke angivetBeretning

Fik denne fine fisk om aftenen på hjemmebundet flue :) Super fight.


Kommentarer

zaza

Fedt at fange på egen flue, men jeg synes altså at fiske ser forholdsvis farvet ud :/ Kan være billedet snyder, ellers vil jeg da mene den kunne ha fået sin frihed igen efter en super fight og et enkelt billede? :)

patrick harbo

Det burde den nok.. Men adrenalinen tog desværre over:)

Mikkel288

Mener du ikke at sulten tog over? Fin fisk. Så må du jo sætte den ud næste gang du hiver en farvet fisk op!

Troels

Om du tager en farvet eller en blank i åen, kan komme ud på et.

patrick harbo

enig med troels.. de er der for det samme.

per48

Hov Hov,farvet eller ikke farvet.Der er altså meget forskel på de 2 fisk.Nu må i sgu se og få det lært.En farvet fisk er en på vej til gydepladsen.Når den har gydet er den på vej til havet,da er havørreden slank,og INTET værd som spise fisk.Har du sådan en så gør os lystfiskere en tjeneste næste gang du fanger sådan en,Catch and Release.Sådan en havørred er skyld i vi har havørreder på kysten den dag i dag.Så husk næste gang du fanger sådan en at sætte dan flotte fisk ud igen.Man må ta 40cm.Er man lystfisker må man godt tænke sig lidt om,om hvor havørrederne kommer fra,de kommer ik af sig selv jo

per48

http://youtu.be/uSmSM0wZ5Xs
Her ser du hvordan du gerne skulle lære og gebærde dig,nu du alligevel har forvildet dig ud i naturen

per48

http://fredensborg.lokalavisen.dk/maanedens-fisk--...
Om det at være så heldig og få lov til at lystfiske

Calle

Jeg er helt enig med dig per, de farvede skal ud igen BASTA....

per48

Tak Calle,havørreden er altså farvet før D.16/11 så det er rigtig meget havørred man sætter tilbage i vandet,og hvem kommer det tilgode,lystfiskeren

Troels

Den fisk der er ikke meget farvet. Den smager nok 100% som en du fanger på kysten. Kan være den kun været oppe i åen i et døgn. Det ved man ikke. Om du tager en blank eller en farvet med hjem, det kan komme ud på et. De er jo oppe i åen af samme årsag/lyst. Jeg har fanget fisk på kysten der var mere farvet end denne. Hvis man derimod fanger en farvet på kysten, så vil jeg hellere sætte den ud igen, da den skal have chancen for at komme op og der er mange overspringere man kan fange i stedet for.

Hvis man ikke fanger så mange ørreder, så er man helt berettiget i at kunne tage sådan en fin fisk med hjem. Den vil blive til et fornemt måltid.

per48

Tak Calle,havørreden er altså farvet før D.16/11 så det er rigtig meget havørred man sætter tilbage i vandet,og hvem kommer det tilgode,lystfiskeren

per48

Farvet eller ikke farvet,hvad laver en lidt farvet/blank havørred oppe i åen da.Havørreden på kysten er allerrede nu begyndt og få farve,og hvorfor.Jeg siger bare den mindste tvivl skal komme havørreden tilgode.Lige meget om jeg fanger 2 om året eller 56 havørreder,den er svær når man er ny.Ser dem tit på kysten,de nye fiskere.

Calle

Troels, den fisk er FARVET, lidt eller meget, er ligegyldet, den er på vej til at gyde, BASTA: De blanke du fanger i åen er IKKE på vej op for at gyde, det er for flertallets vedkommende Overspringere/Grønlændere, som vi alle ved ofte cruiser ind og ud af åerne.
Så derfor ALLE farvede HØ, på kyst eller i å bør GENUDSÆTTES ved fangst.
Jeg må så erkende at det jo er fuldt lovligt at hjemtage disse fisk, hvilket er ærgerligt, fredningen burde gælde alle farvede fisk uanset dato.

per48

Rigtigt Calle.Fredningen burde gælde alle farvede fisk uanset dato.Alle farvede fisk skulle genudsættes,fo r nogle er farvede langt før D16/11.Ja det er lidt ærgerligt og se.Men loven er sådanne,det er de farvede der er skyld i der er havørreder på kysten i dag.

Calle

Desværre per er det jo ikke sådan, da det er "de kloge hoveder" der laver reglerne, og de ser jo ikke meget fra kanten af deres mahogniskriveborde, andet end de dyre kunstværker på deres vægge, virkeligheden er dem desværre for fjern.

per48

Rigtig Calle vi er enige.Men vi er da flere der kan sætte en farvet fisk ud igen uanset dato,det er dejligt og se en flot havørred svømme hjem igen,det er sgu flot at se,det har jeg det da skide godt med,kan godt få et sug i maven af,dejligt,så det ellers kaffetid

Calle

Gu er det ej kaffetid per. det er THE-tid , og theen må gerne være farvet he he he ;-)

per48

http://www.din-fangst.dk/?Opslagstavle:Fiskerbreve...
Jo jo det er kaffetid.Ok The er også godt,RomThe

Calle

No Rhum men urter per, det giver "pondus" you know, down there ;-)


Skriv kommentar