Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

saja har oprettet 32 fangster

Dato 12-09-2012
Kategori Kystfiskeri
Område Fyn
Sted Thurø Rev

Havørred på 45 cm fra Thurø Rev, Fyn

Art Havørred
Længde 45 cm
Agn Kystflue
Tidspunkt Formiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

3.2 / 5 ud af 5 bedømmelser
Havørred på 45 cm fra Thurø Rev, Fyn - fanget på Kystflue 3.2 ud af 5 stemmer baseret på 5 bedømmelser.

  • Overskyet
  • Hård vind
  • Høj vandstand


Beretning

Det er efterhånden et halvt år siden jeg sidst har været en tur på Thurø Rev, så her til morgen, hvor vejrudsigten lignede noget med blæst fra vest, besluttede jeg mig for, at tiden var moden. Bombarda stangen blev pudset af, og jeg bestemte mig for, at der kun skulle en flue på forfanget - haderslevfluen. Og så måtte det briset eller bære. Det blev en kanon formiddag, hvor der var flere nysgerrige ryk i linen + 3 undermålere på ca 30 cm som kom op i hånden, før de svømmede videre. Og så var der lige den "pæne" fisk, på ca 45 cm og i god foderstand, men som desværre var klædt i den smukkeste gydedragt, man kan forestille sig. Så jeg nænnede ikke at tage den med hjem. Så ud med den igen, med en aftale om, at vi mødes igen samme sted en gang i det sene forår. Klokken 13 satte jeg mig ind i bilen for at køre hjem, og i samme øjeblik åbnede himlens sluser sig, og det væltede ned med vand.
Heldet følger den ............heldige.


Kommentarer

Calle

Dejlig tur saja, og fin stil at den farvede kom ud igen, en skam du ikke nåede at få et "gratis" bad, det kunne jeg da godt unde dig ;-) ;-) ;-)

per48

Rigtigt saja de farvede skal hjem igen,den bliver jo rigtig god en dag,du havde en rigtig dejlig dag alligevel,det er det der er lystfiskeri ;)

njs

Herligt at høre - kysten begynder at "trække" i en gammel å - fisker, når jeg læser din beretning. Tillykke med fisken og ikke mindst at du har overskud til at lade den gå igen ;)

saja

Jeg tog lige en tre-timers tur over til Revet igen i dag. Men kun et enkelt ryk i linen, og ingen krogning. Sådan er det, forskelligt hver dag.
:-)


Skriv kommentar