Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Ejner har oprettet 209 fangster

Dato 09-09-2012
Kategori Å-fiskeri
Område Østjylland
Sted Lille østjysk å

Havørred på 45 cm fra Lille østjysk å, Østjylland

Art Havørred
Længde 45 cm
Agn Spinner
Tidspunkt Eftermiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

2.8 / 5 ud af 6 bedømmelser
Havørred på 45 cm fra Lille østjysk å, Østjylland - fanget på Spinner 2.8 ud af 5 stemmer baseret på 6 bedømmelser.

  • Let skyet
  • Let vind
  • Lav vandstandBeretning

Jeg fisker havørred højt oppe i åen. Her er åen så smal at jeg kan fiske modsat brink helt præcist ved at række stangspidsen over under brinken. Jeg sniger mig frem på indianermaner mellem græs og siv og alligevel skræmmer den tætte kontakt med åen mellem 10 og 15 havørreder ud fra brinken i det lave vand. Jeg får 3 bækørreder og en slank havørreddame på 45 cm. De sættes ud igen. Jeg skifter plads og fisker længere nede i åen og får flere bækørreder og 2 kraftige hug af havørred, der ikke bliver hængende og jeg ser flere havørreder trække rundt i åen i halvmørket. En fin sommerlig dag ved en klarvandet og lav å, men med vanskelige fiskeforhold.


Kommentarer

per48

Tillykke med havørreden Ejner,dejligt at se du også kan i de små,når man har set dine andre flotte store fisk,men du havde en dejlig dag ved åen,det er det der er lystfiskeri. ;)

Calle

Godt den kom ud igen ejner, det var jo et magert stavær x) Næste gang må du huske "listeskoene", så du ikke skræmmer fiskene ;-)

Ejner

Jeg havde listesko på, jeg var indianer, men åen var klar og lav. Alligevel dejligt at se så mange ørreder, så højt oppe i en, så tidligt. Der er taget 5 kilos fisk her før.


Skriv kommentar