Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

stefans har oprettet 3 fangster

Dato 04-09-2012
Kategori Kystfiskeri
Område Lolland-Falster
Sted Fjorden

Regnbueørred på 50 cm og 1.60 kg fra Fjorden, Lolland-Falster

Art Regnbueørred
Vægt 1.60 kg
Længde 50 cm
Agn Bombarda
Tidspunkt Aften
Hjemtaget Ja

Bedømmelse

2.9 / 5 ud af 4 bedømmelser
Regnbueørred på 50 cm og 1.60 kg fra Fjorden, Lolland-Falster - fanget på Bombarda 2.9 ud af 5 stemmer baseret på 4 bedømmelser.

  • Overskyet
  • Blæsende
  • Høj vandstandBeretning

Jeg var igår henne og se om jeg ikke kunne fange en havørred, i fjorden. Der var intet at mærke før skumringen, da fik jeg en ordenlig fisk på krogen, nåede ikke at se fisken, men den var ikke til at rokke ud af stedet. Den svømmede bare frem og tilbage, jeg prøvede at putte pres på den, men linen sprang øv.

Idag prøvede jeg så igen, med bombarda. Efter godt 2 timers fiskeri, hvor jeg så et par fisk springe. Da mærkede jeg nogle nap i agnen. Jeg lavede et spinstop, hvorefter jeg gav tilslag. Jeg krogede fisken solidt, og da jeg fik den op i overfladen blev jeg overrasket, det var ikke en havørred. Men en fin regnbue ørred. Min første fra kysten :)


Kommentarer

Calle

Synd med den du missede, så godt du fik en "trøstefisk" ;-) Det ser ud til at være en undsluppet opdrætsfisk, se bare den sølle halefinne.

per48

Ok.Ja det ligner en burfisk der er sluppet ud af buret,kunne ligne en put and take fisk.Er det en bur fisk,så er der med garanti flere fisk i området.Du ser det straks,de har ingen propel.

saja

Det er da en flot fisk. Pas på din bremse ikke er for stram. Tillykke med fangsten.
Hilsen
Jan

stefans

Tak :)

Mener at der var et udslip for ikke så forfærdeligt lang tid siden, så en del fisk dernede. De vil bare ikke på krogen :) Fiskede med gulp nightcrawlers.


Skriv kommentar