Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Ejner har oprettet 212 fangster

Dato 29-07-2012
Kategori Å-fiskeri
Område Vestjylland
Sted Skjern Å ved Sønder Felding

Laks på 95 cm og 9.00 kg fra Skjern Å ved Sønder Felding, Vestjylland

Art Laks
Vægt 9.00 kg
Længde 95 cm
Agn Spinner
Tidspunkt Morgen
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

4.7 / 5 ud af 11 bedømmelser
Laks på 95 cm og 9.00 kg fra Skjern Å ved Sønder Felding, Vestjylland - fanget på Spinner 4.7 ud af 5 stemmer baseret på 11 bedømmelser.

  • Overskyet
  • Vindstille
  • Høj vandstandBeretning

Ferien er forbi og nu skal laksene i Skjern Å igen til at passe på. Jeg starter ud hjemmefra kl. 4,00 og ankommer til Sdr. Felding kl. 5,30. Det har regnet kraftigt i går og vandet er steget og går hurtigt og let brunt. Perfekt til laks, der har flyttet plads og er aggressive. Jeg fisker med nedstrøms wobler og kl. 6,00 rejser en 5-6 kilos laks lynhurtigt efter wobleren helt inde under stangspidsen, men drejer af inden hugget og går tilbage ud i strømmen. Jeg er rystet og prøver alt, men den hugger ikke igen. Retur opstrøms med spinner passerer jeg svinget med havørrederne uden resultat og fortsætter kastene ind under sivene på modsatte bred helt op mod storgrøden og ahlknuden. Et sted, der ellers ikke appellerer til den store kasteaktivitet.
Hugget kommer kontant og voldsomt med store rusk og et formidabelt spring helt ude af vandet, efterfulgt af et udløb med hvinende bremse på 40-50 meter opstrøms og afsluttet med et nyt spring. Kampen varer længe og jeg kan ikke, alene mand, nette laksen fra de høje brinker. Jeg springer i åen i vand til noget over støvlerne og netter laksen i 6 forsøg. Krogen sidder godt fast og laksen må på land. En kraftig, letfarvet hun på 95 cm og sikkert 9 kilo. En prægtig fighter.


Kommentarer

per48

Sikken fisk sikken Laks.Det er altså også en voldsom smuk Laks Ejner.Den skal du have mega stort tillykke med

Ejner

Tak Per. Det var en stor oplevelse. Kampen var dramatisk.

saja

Flot fisk, og perfekt oplevelse. Tak for beretningen. Jeg nød at læse den.
Hilsen
Jan

Calle

Pragtfuuuuuuuuuuuuld fisk ejner, TILLYKKE. Dejlig beretning.


Skriv kommentar