Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Calle har oprettet 8 fangster

Dato 21-07-2012
Kategori Kystfiskeri
Område Østjylland
Sted Rosenvold, Revet

Havørred på 38 cm fra Rosenvold, Revet, Østjylland

Art Havørred
Længde 38 cm
Agn Blink
Tidspunkt Sen aften
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

1.5 / 5 ud af 3 bedømmelser
Havørred på 38 cm fra Rosenvold, Revet, Østjylland - fanget på Blink 1.5 ud af 5 stemmer baseret på 3 bedømmelser.

  • Let skyet
  • Let vind
  • StigendeBeretning

Mine makkere Jan, John og jeg gik ud Lørdag for at fiske ved De Gl. Tennisbaner ved Rosenvold, John og jeg med spinnestænger og Jan med fluestangen. På vejen ud tjekkede John og jeg Revet, mens Jan fortsatte ud til Tennisbanerne. Der var klart vand på Revet og en let pålandsvind med 15-20cm bølger, og en let brænding, derfor valgte vi at prøve Revet af, inden vi gik om til Tennisbanerne. Det var et godt valgt, for indenfor ca. 20-25 kast havde både John og jeg hver 4 HØ på krogene, dog var de desværre lige under mål. Derfor stoppede vi på Revet og gik ud til Jan ved De Gl. Tennisbaner, her så vi Jan lige først for, og han havde fisk på over målet, desværre tabte han den kort før landing, vi fiskede nu alle strækket af over et par timer, men uden at få fisk, vi spottede 3 fisk over tiden og kastede til dem, men uden held, men allligevel en dejlig aften derude, for vi hyggede lidt med The og Kaffe samt kager, jeg havde med, fordi Jan havde haft fødselsdag om torsdagen, så den skulle da lige markeres, jeg havde da også gave med til ham, 3 stk Hugormen gennemløbsblink i sort/hvid, grøn/sølv og sort/kobber.
Det blev han rigtig glad for, kagerne blev også spist. Da klokken nærmede sig 0100, blev vi enige om at det var slut med fiskeriet, og vi begav os hjemover, John gik direkte i campingvognen og iseng, mens Jan og jeg sluttede af med The og Kaffe i min campingvogn en times tid, inden Jan tog hejm.


Kommentarer

obw

Calle,har du ikke billede af en gammel støvle,smiler,det er jo en klumpfisk,smiler

Calle

Det har jeg IKKE obw, og NEJ det er ikke en klumpfisk. Det er en Pukkellaks, jeg fangede en for en del år siden i Vejle Fjord. Jeg troede det var en syg fisk og derfor gokkede jeg den, og smed den i skraldespanden. Jeg er efterfølgende blevet klogere! Træls nok, for det er jo yderst sjældent den fanges i DK.
http://www.denstoredanske.dk/Natur_og_milj%C3%B8/Z...
http://www.luontoportti.com/suomi/da/kalat/pukkell...


Skriv kommentar