Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Calle har oprettet 8 fangster

Dato 13-07-2012
Kategori Kystfiskeri
Område Østjylland
Sted Rosenvold, Revet

Makrel på 41 cm og 0.90 kg fra Rosenvold, Revet, Østjylland

Art Makrel
Vægt 0.90 kg
Længde 41 cm
Agn Blink
Tidspunkt Aften
Hjemtaget Ja

Bedømmelse

1.8 / 5 ud af 2 bedømmelser
Makrel på 41 cm og 0.90 kg fra Rosenvold, Revet, Østjylland - fanget på Blink 1.8 ud af 5 stemmer baseret på 2 bedømmelser.

  • Let skyet
  • Vindstille
  • Lav vandstandBeretning

Fredag først på aftenen, vinden har lagt sig og solen skinner fra en let skyet himmel, fjorden kalder, og makker og jeg må bare afsted. Vi vælger Rosenvold Rev,og er på pladsen omkring ved 20-tiden, vandet er letkruset og spritklart. Jeg vælger revets venstre side, og starter med et 16 grs. Bossblink i Sort/Brun.
Efter en halv times fiskeri og et par små Hornfisk (genudsat), prøver jeg at fiske hen over revet, dog også uden at få kontakt til andet end små Hornfisk.
Jeg skifter til 18 grs. Mørasilda i Grøn/Sølv, og går ud til højre for revet, 1-2-3-4-5 kast ingenting-6-te kast, lige da agnet rammer vandet BANG, og et kort hidsigt udløb, og så rusker det helt vildt i stangspidsen. Hvad dælen er det tænker jeg, og så bliver der igen udløb, men ikke som med en Havørred, fisken rusker igen og igen, trækker fra side til side, jeg lægger mere pres på, for nu vil jeg se hvad det er for en ka´l, efter et minuts penge, har jeg den på nært hold, og så bliver der trukket line af igen, mere pres på og fisken følger nu med ind, og nu ser jeg den i overfladen.....Hva´dælen det er en pæn FED Makrel, op på land med den og GOK.
En trimmeltyk Makrel på 41 cm, det er sgu sjældent det sker på den plads.
Nu skal der fiskes videre, vi håber på en Makrel-stime, men ak der sker ikke mere, og vi bliver enige om, at det sikkert er en afstikker fra en stime, der er blevet jaget af et Marsvin eller flere, vi så ihvertfald et par stykker kort efter.
Ved 22-tiden stopper vi fiskeriet, kort efter jeg har fået en Hornfisk på knap 65 cm.
Desværre er der ikke billede af Makrellen, da den blev "Slagtet" på stedet, og nu glæder jeg mig til at få den på grillen.
Anslået vægt 9-950gr. Den er F...... TYK;-)


Kommentarer

sailfish

Fin mini Tuna Calle :-) jeg fik min 550 gr på den lille Speed master! Kanon sjovt! :-) tillykke med fangsten :)
Mvh Bruno

saja

Tak for beretningen - Jeg nød den.

Hilsen
Jan

per48

Dejlig bil han har ham calle,men det sgu ikke plads til hverken plads til Stella hjul eller Fenwick stænger i sådan en øse,her er kun plads til bilka grej


Skriv kommentar