Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Calle har oprettet 8 fangster

Dato 07-07-2012
Kategori Kystfiskeri
Område Østjylland
Sted Rosenvold, Revet

Havørred på 38 cm og 0.85 kg fra Rosenvold, Revet, Østjylland

Art Havørred
Vægt 0.85 kg
Længde 38 cm
Agn Blink
Tidspunkt Aften
Hjemtaget Nej
Kondition 1.55

Bedømmelse

3.0 / 5 ud af 1 bedømmelser
Havørred på 38 cm og 0.85 kg fra Rosenvold, Revet, Østjylland - fanget på Blink 3.0 ud af 5 stemmer baseret på 1 bedømmelser.

  • Skyfrit
  • Vindstille
  • FaldendeBeretning

Lørdag aften kl. 1945, skønt vejr, lav sol og en svag brise, og jeg valgte at smutte en tur på Revet ved Rosenvold.
Første kast BANG, og et lille hidsigt udløb, det var en lille FED Havørred, desværre måtte den ud igen, pga. målet, 38 cm. Vægt anslået 8-900gr.
Nå men så vidste jeg jo der var fisk i vandet.
Andet kast ingenting, men 3-dje og 4-rde kast gav hver en Hornsild på ca. 50 cm.
Længe siden jeg har prøvet det, 4 kast og 3 fisk kroget, det gav blod på tanden, alt om The, cigarer og agnskift var glemt, og der blev bare fisket igennem, lige til kl. 2200, hvor jeg skulle tilbage til campingvognen og lave The til Kranen, der kom hjem fra job kl 2230.
Det blev til endnu 1 Havørred under mål og yderligere 3 Hornfisk.
Det var så lidt trist at jeg måtte gå fra fiskeriet, da jeg så ikke mindre end 3 Havørreder, pænt over mål, springe helt fri af vandet, mens jeg stod og pakkede sammen.
Men nå jeg valgte alligevel at holde ord, og gå hjem til tiden....Hellere undvære et par fisk, end få Kranens vrede kastet over sig ;-)


Kommentarer

saja

God aften du havde der. Tak for beretningen.Og du har helt ret, en aftale er en aftale. Der er ingen grund til at gøre dem derhjemme mere urolig en godt er. De der hornfætre, hvad vej røg de?
;-) Hilsen
Jan

Calle

Ja det var skønt derude, og jeg "fangede" jo også en skøn solnedgang, det dejlige vejr og de springende Havørreder, hvad kan man forlange mere på et par timer, jeg var ihvert en glad og opstemt lystfisker, da jeg gik hjemover.
Hornsildene røg i baljen igen, da mine sædvanlige aftagere ikke manglede.

saja

Jeg ved ikke hvordan kranen reagerer, men min kone smiler så underfundigt, sødt, når jeg kommer hjem fra sådan en oplevelse. For hun spotter straks, at jeg har haft en kanon-oplevelse, som hun kan se, gør mig glad - og så ser hun på en eller anden underfundig måde, at der er nogt godt, der falder tilbage på hende, så hun også får en fordel af min gode oplevelse.
Fedt.

haumovie

Min hustru (man har vel respekt;)) reagerer også med et smil. Hun forstår at det er vigtigt at have den slags stunder for mig, og om jeg fanger noget er helt ligegyldigt...bortset fra når der er makrel: Så har jeg bare at komme hjem med noget:)

Calle

saja, hun har da fuld forståelse for min glæde ved fiskeriet. MEN som nævnt en aftale ER en aftale, medmindre der er GYLDIG grund til ikke at holde den, og her er jeg sikker på at The og hyggeaftalen kunne have været droppet, til fordel for mere fiskeri, MEN hun ville helt sikkert være blevet skuffet over det valg. Iøvrigt valgte jeg rigtigt, vi havde det skønt med The og brød sammen med makker og frue, og kom først i seng et pænt stykke over midnat.
haumovie, kælenavnet Kranen er skam valgt ud fra min store respekt for hende (der altid holder mig oppe).


Skriv kommentar