Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

haumovie har oprettet 7 fangster

Dato 05-07-2012
Kategori Kystfiskeri
Område Østjylland
Sted Knebel Vig

Hornfisk på 55 cm fra Knebel Vig, Østjylland

Art Hornfisk
Længde 55 cm
Agn Blink
Tidspunkt Aften
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

3.0 / 5 ud af 1 bedømmelser
Hornfisk på 55 cm fra Knebel Vig, Østjylland - fanget på Blink 3.0 ud af 5 stemmer baseret på 1 bedømmelser.

  • Overskyet
  • Vindstille
  • Stigende


Beretning

Endnu en smuk aften i vigen hvor der desværre var lidt for langt mellem fiskene. Fik en enkelt hornfisk (ikke lige det jeg forventede på denne årstid) og så en enkelt ørred springe, men ellers intet.
Mistede desværre min Hugo pga. knækket line og hvad er endnu værre opdagede jeg et læk i mine åndbare waders lige i skridtet. Det har så ledt mig til at konstatere at de er dyrere fordi de er åndbare og ikke fordi de holder længere end nogen til 1/4 af prisen. Nedtur.


Position


Kommentarer

Calle

Fin Hornsild haumovie, det lykkedes dig så ikke at tømme vigen for HØ
Synd for dig med dine waders. Er de mere end 2 år gamle, ellers er der jo ganranti. Er de over 2 år behøver du ikke at fortvivle, de kan lappes, og her vil jeg anbefale at få det gjort ved din grejhandler, da utætheder i skridtet er svære at lappe, så er det gjort ved grejhandleren, så er der ganranti på lapningen (gælder også 2 år). Husk at få kvittering.
Iøvrigt er der stor forskel på åndbare waders ang. holdbarhed, jeg har selv haft god erfaring med mine seneste 2 par, begge Guideline Techstretch, de holdt begge par i mere end 4½ år, hvilket er meget fint, når det tages med at jeg aldrig fik dem renset og imprægneret, de blev kun skyllet efter hver tur.
Det er vigtigt at vedligeholde åndbare waders, altså skylle dem efter hver tur, (ellers vil saltet lukke porerne og åndbarheden forsvinder), og mindst hvert andet år at få dem renset og imprægneret, det forøger holdbarheden væsentligt.
Det var en lang smøre, håber du kan bruge det til noget.

PS. Hæng ALDRIG åndbare waders til tørre i solen, eller i mindre lukkede rum, det fremmer mørning. De bør hænges i et godt ventileret rum, eller carport og lign. så de tørrer hurtigst muligt.


haumovie

Nej, jeg ville jo helst ikke sænke vandstanden i vigen alt for meget ved at tømme den for de store ørreder:)

Tusind tak for rådet:) De er lige akkurat over 2 år gamle, så det må være en rep jeg sigter efter. Jeg tror også der er lidt utæthed ved den ene neoprensok (lige der i kanten hvor støvlekanten er), så de skal have en omgang kærlighed.
Og de bliver skam skyllet efter hver tur og hænger til tørre i et varmt ventileret rum, så de er i hvert fald ikke ved at mørne:)

Calle

Så må vi håbe din grejhandler er storsindet, og laver dem på garanti. Rart at høre du passer dem fint, mine nye vil jeg også få rengjort og imprægneret efter hver anden sæson. Utætheder ved sokken er træls, men svære at undgå, det kommer ofte hvis de er svære at tage af uden at trække i sokken, hvilket er vigtigt IKKE at gøre. Pres waderne ned mod sokken så den glider af selv, evt. ved hjælp af små forsigtige træk i sokken, uden at buksen følger med. Det samme gælder, når de tages på, træk IKKE i benene, når der mærkes modstand, når fødderne skal i sokken, tager man ved sokken og trækker. Det er sgu besværligt, men nødvendigt ;-)

Calle

PS. Hvordan gik det med Topøjet, fik du nyt på? OG sprang du på Gør Det Selv eller?

haumovie

Jeg nåede desværre ikke så langt med det topøje, hvilket var fint nok i kraft af at vejret ikke just har fordret fiskeri i dag, hvor det ellers var planen. Jeg tror jeg laver en kombi hos grejbiksen og lige fylder op med diverse svirvler etc. nu jeg er i gang:)


Skriv kommentar