Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

laksefisker har oprettet 6 fangster

Dato 18-06-2012
Kategori Å-fiskeri
Område Midtjylland
Sted Karup å

Havørred på 87 cm og 8.10 kg fra Karup å, Midtjylland

Art Havørred
Vægt 8.10 kg
Længde 87 cm
Agn Rørflue
Tidspunkt Sen aften
Hjemtaget Ja
Kondition 1.23

Bedømmelse

4.9 / 5 ud af 9 bedømmelser
Havørred på 87 cm og 8.10 kg fra Karup å, Midtjylland - fanget på Rørflue 4.9 ud af 5 stemmer baseret på 9 bedømmelser.

  • Skyfrit
  • Let vind
  • Ikke angivetBeretning

Var taget til Vejle å med min ven Martin på årets første nattur, men åen var stor og brun efter dagens skybrud. Der flød en del græs og grene, så vi besluttede at køre op til Karup å. Vi snakkede frem og tilbage om, hvor vi skulle forsøge os og valget faldt på Hernings stykke nedstrøms Karup by.
Jeg rigger min 10 fods Zpey klasse 5 til, for jeg elsker natfiskeri i åen med let grej, monterer en stor sort/brun og rød buleflue på forfanget og så er vi klar!
Efter ca en halv time ringede Martin, han havde rejst en fisk - fedt, så tror man lige som mere på det!
10 min senere kl. 23.30, lægger jeg endnu engang rørfluen til modsatte bred og den buler fint lige under overfladen. Fluen bliver, knap halvvejs over åen, taget i en ganske lille hvirvel og mest af alt ligner det en bækørred eller en mindre havørred - Men da jeg strammer op mærker jeg straks at det er en tungere fisk. Den tager et udløb og et par spring og går derefter dybt og tungt i strømmen. Martin med de sorte kugler er efterhånden kommet til, og sammen nyder vi 3-4 luftture mere fra fisken. Vi skyder begge fisken til ca. 5 kg, men som tiden går vokser den! Efter 10-12 min er gassen ved at være gået af, og Martin kan lande fisken uden dramatik. 8,1 kg sølvtøj ligger i græsset og skinner og lykkefølelsen presser på! Jeg stopper mit fiskeri, men Martin tager et træk mere, men oplever dog ikke mere.
K&B
Thomas Holstein


Position


Kommentarer

Troels

Stort tillykke igen! Drømme fisk!

Calle

Stort TILLYKKE laksefisker, det er da en skøn krabat, jeg og makker havde en skøn tur her i aften/nat, men det blev desværre kun til en bette makrel. Jeg havde ellers god kontakt til en 4-5kgs HØ, men den ville ikke med ind, vi så den af vandet flere gange men uanset hvad vi prøvede ville den ikke, så vi må derud igen.

laksefisker

Tak for det Calle og Troels. Var lige ude i Vejle å her til formiddag. Tog en lille havørred i høj sol på belastet kobber flue. 1,7 kg og 53 cm.

per48

Fantastisk smuk Havørred .Stort Tillykke med Havørreden,sådan en fisk kan man sidde og kikke på meget længe,den er dælme flot,bare det var mig med sådan en fætter på kysten. ;)

saja

Flot fisk. Tillykke med den. Fed beretning. Tak for den. :-) Hilsen
Jan


Skriv kommentar