Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Ejner har oprettet 211 fangster

Dato 09-06-2012
Kategori Å-fiskeri
Område Vestjylland
Sted Vorgod å opstrøms jernbanebroen

Laks på 106 cm og 13.00 kg fra Vorgod å opstrøms jernbanebroen, Vestjylland

Art Laks
Vægt 13.00 kg
Længde 106 cm
Agn Spinner
Tidspunkt Formiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

4.9 / 5 ud af 13 bedømmelser
Laks på 106 cm og 13.00 kg fra Vorgod å opstrøms jernbanebroen, Vestjylland - fanget på Spinner 4.9 ud af 5 stemmer baseret på 13 bedømmelser.

  • Regnvejr
  • Blæsende
  • Høj vandstandBeretning

Troels og jeg starter fiskeriet efter laks i Vorgod å opstrøms jernbanebroen lørdag formiddag omkring kl. 11. Det regner og blæser og vandstanden i åen er steget. Helt perfekt. Troels går nedad med wobler og jeg starter opstrøms med spinner. I 5. kast er der hug af en stor laks helt inde ved stangspidsen, netop da jeg skal løfte spinneren fri af vandet. Et vældig plask fra laksen får Troels til at komme susende til hjælp. I 20 min. bestemmer laksen og den svømmer ca. 100 meter nedstrøms og tilbage opstrøms til udgangspunktet igen for derefter at blive landet ca. 100 meter nedstrøms . Troels håndlander en kraftig hanlaks på 106 cm og sikkert 13 kilo, letfarvet og med stor kæbekrog. En rigtig god fighter. Bemærk at også denne laks blev fanget på et sted, som mange ville springe over. Min 4. storlaks i år.


Kommentarer

per48

Tillykke med Laksen til Ejner Og til Troels der landede den der flotte Laks,så må man godt være misundelig på jer 2.Hold da op hvor i hygger ;)

Præstgaard

tillykke med den flotte laks

saja

Rigtig flot fisk. Tillykke med den.

Calle

Flot fisk TILLYKKE, og fin præstation at få fisken på land, når den hugger så tæt på.

XRisk

Tillykke med den flotte fisk, det må have være en fed oplevelse.


Skriv kommentar