Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

renefrh har oprettet 6 fangster

Dato 05-06-2012
Kategori Kystfiskeri
Område Nordjylland
Sted Kielstrup odde

Tilhørende fangster

Havørred
Kystflue
-
40 cm
Havørred
Kystflue
-
40 cm
Regnbueørred
Kystflue
-
45 cm

Havørred på 25 cm fra Kielstrup odde, Nordjylland

Art Havørred
Længde 25 cm
Agn Kystflue
Tidspunkt Formiddag
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

0 / 5 ud af 0 bedømmelser

  • Overskyet
  • Blæsende
  • Høj vandstand


Beretning

Ja da åerne i øjeblikket hungrer efter vand for at sætte gang i opgangen heroppe nord for limfjorden så måtte Mariager stå for tur i dag..

så fandt 3 andre som ville med, og vi forlod Frederikshavn klokken 6 for at tage en 4 timers fiskeri i fjorden.. Vi var på vejen ned overbevist om vi skulle til Kongsdal men vinden så ud til at være en smule i vest/nordvest så valgte at smutte til Kielstrup odde..

Ankom til pladsen og startede fiskeriet klokken 8.. Der var kun en anden på odden så god plads og boltre os på.. Fik gjort klasse 2 fluestangen klar og fandt en lille red tag palmer i æsken..

fiskede ud over tangbælterne og efter 45 min kom der er godt hug.. Fisken gik dybt og kunne kort efter lande en fin fisk omkring målet.. Ud igen og 5 min senere var der igen hug på den lette stang.. Samme størrelse fisk og den fik også hurtigt lov og komme tilbage til det salte vand..

Gik herefter ind og fik lidt at drikke og gik ud til spidsen af odden og fiskede, efter 5 kast var der igen bud efter fluen og kunne efter en hurtig kamp lande en lille 25 cm fisk..

Vinden var rimelig kraftig herude så efter en 1½ time gik jeg ind mod læ bag træerne igen.. Ville tage den sidste tur, og efter 20 min stod en af de andre med bukket stang.. og kort efter stod han igen med bukket stang, så benene på nakken og ned mod ham..

Kort før vi skulle hjem kom der et voldsomt hug og kunne hurtigt mærke det var en god fisk.. efter 2-3 minutters tovtrækkeri kunne jeg lande en flot blank steelhead på 45-50 cm.. Denne fik også friheden igen..

så 4 fisk på en blæsende dag, god lir på det helt lette grej, som flexer fuldstændig i bund.. Perfekt til mariager hvor fiskene kommer helt ind 5-10 meter fra en..


Position


Kommentarer

Der er ingen kommentarer til denne fangst.

Skriv kommentar