Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Ejner har oprettet 212 fangster

Dato 01-06-2012
Kategori Å-fiskeri
Område Vestjylland
Sted Skjern å, Sdr. Felding

Laks på 88 cm og 7.50 kg fra Skjern å, Sdr. Felding, Vestjylland

Art Laks
Vægt 7.50 kg
Længde 88 cm
Agn Spinner
Tidspunkt Aften
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

4.5 / 5 ud af 7 bedømmelser
Laks på 88 cm og 7.50 kg fra Skjern å, Sdr. Felding, Vestjylland - fanget på Spinner 4.5 ud af 5 stemmer baseret på 7 bedømmelser.

  • Let skyet
  • Blæsende
  • Lav vandstandBeretning

Laksetur til Skjern å alene. Ankom fredag kl. 17,00 til Sdr. Felding og fiskede under særdeles vanskelige forhold med meget lavt og klart vand efter tørke og formentlig ingen nye laks på pladserne. Alligevel huggede en laks på opstrøms spinner under træerne på modsat bred kl. 19,00. En vild fighter starter med 50 meters omgående udløb opstrøms og laksen vender så hurtigt at jeg ikke når at stramme linen op, men da den suser nedad yderligere 40-50 meter er den stadig på. Kampen foregår halv i vandet og halvt i luften med flere spring og mange rulninger. Efter 10 min. hårdt pres kanes den ind til hurtig fotografering, måling, afkrogning og genudsætning. Min mest livlige laks til dato. 88 cm og sikkert 7,5 kilo nyopsteget laks med havlus. Min 3.die storlaks i år!


Position


Kommentarer

obw

Du bliver ved, smiler. Ejner

saja

Fin fisk. Tillykke med den.
Hilsen
Jan

per48

Godt du har kondition til at følge sådan en væddeløber,håber da du har fået vejret igen,og tillykke med den flotte væddeløber Laks Ejner ;)

Calle

TILLYKKE, med fangsten ejner, og den store oplevelse, med en vild krabat. Hvad er det nu man siger: Heldet følger en vis slags personer x) Men nå man siger jo så meget ;-)

Ejner

Tak allesammen
Laksen er en facinerende fisk og man bliver draget af jagten på at fange den.

eak

Tillykke med fangsten Ejner


Skriv kommentar