Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

rekke har oprettet 5 fangster

Dato 25-05-2012
Kategori Båd/Dørge/Trolling
Område Lolland-Falster
Sted langelands bæltet. ud for onsevig

Hornfisk på 55 cm og 0.50 kg fra langelands bæltet. ud for onsevig, Lolland-Falster

Art Hornfisk
Vægt 0.50 kg
Længde 55 cm
Agn Blink
Tidspunkt Middag
Hjemtaget Ja

Bedømmelse

3.0 / 5 ud af 2 bedømmelser
Hornfisk på 55 cm og 0.50 kg fra langelands bæltet. ud for onsevig, Lolland-Falster - fanget på Blink 3.0 ud af 5 stemmer baseret på 2 bedømmelser.

  • Skyfrit
  • Let vind
  • Normal vandstand


Beretning

jeg blev lokket med på havet idag, af en fra den lokale fiske klub. havde ellers sagt nej på grund af min forslået venster skulder.da jeg har meget svært ved at løfte armen. men jeg kunne få armen op til mave og kun så spole, brugte en.enhånds stang,men jimmy var rigtig meget behjælplig, først med at få mit grej og mig losset ombord i hans båd, og han afkroget de hornfisk jeg fanget, og han renset dem også. det må da være en rigtig ven i nøden, jeg fik 17 hornfisk, jimmy fik 22 styks, jeg kunne jo ikke være bekendt at fange hele tiden skulle jo passe på han ikke blev trært af at afkroge og rense, så jeg holdte igen smil.


Position


Kommentarer

obw

Det var da godt,at du var nem,at lokke,smiler

Calle

Det lyder ikke godt rekke, at du sådan tager ud og piner din dårlige skulder, FY SAMME DIG ;-)
Her på Rosenvold fisker vi kun nat i den her varme. det har ikke givet fisk endnu, men vi har jo stadig et par nætter mere, så vi får se.

rekke

calle, jeg var samme med en anden bedste ven, og jeg fiske med en enhånds stang.kunne lige for arme op til maven. og kunne lige spinne ind og min ven afkroge de hornfisk jeg fanget og renset dem,


Skriv kommentar