Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Ejner har oprettet 212 fangster

Dato 04-05-2012
Kategori Å-fiskeri
Område Vestjylland
Sted Skjern Å ved Sønder Felding

Laks på 104 cm og 12.00 kg fra Skjern Å ved Sønder Felding, Vestjylland

Art Laks
Vægt 12.00 kg
Længde 104 cm
Agn Wobler
Tidspunkt Aften
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

4.9 / 5 ud af 9 bedømmelser
Laks på 104 cm og 12.00 kg fra Skjern Å ved Sønder Felding, Vestjylland - fanget på Wobler 4.9 ud af 5 stemmer baseret på 9 bedømmelser.

  • Skiftende
  • Blæsende
  • FaldendeBeretning

Laksetur til Skjern å. Startede fiskeriet kl. 11,30 i blæst og sol og køligt vejr og fortsatte dagen igennem på fiskepladserne i Skarrild, Sdr. Felding og Vorgod å med opstrøms spinner og nedstrøms wobler. Benene er trætte og ryggen værker efter 8 timers fiskeri og kastene falder monotont, men altid præcist i forhold til åen. Kl. 20 fisker jeg igen stykker ved Sdr. Felding nedstrøms med wobler og kaster nu i den dybe strømrende oven for det væltede piletræ. Wobleren stopper op. Bundhug igen tænker jeg og strammer linen. Men nej, linen flytter sig en anelse ud i åen og noget tungt holder igen. Det er stor laks! Pludselig tager pokker ved fisken, da sandheden går op for den og den tager et voldsomt udløb på 30-40 meter med hvinende bremse og slutter af med flere halve luftture. Flere udløb op og nedad åen, hvorefter den går dybt. Jeg presser hårdt. Her er mange træer og grene og chancen for at miste en laks, er stor på dette sted. Efter 20-25 min. hård fight giver den op og glider ind til bredden, hvor den bliver fotograferet, målt og afkroget under vand. Jeg har allerede fået min laks i år, så jeg sætter denne tilbage i åen igen. 104 cm kraftig han, et sølvblankt muskelbundt på ca. 12 kilo. En uendelig glæde går gennem kroppen af taknemlighed over at have muligheden for at kroge og fighte denne fiskenes konge, laksen og en stor tak til alle de folk, som gjorde forarbejdet med at bevare den unikke laksestamme i åen.


Kommentarer

Calle

Superflot fisk, ejner TILLYKKE.

saja

Flot fisk. Tillykke med den, og tak for den spændende beretning. Jeg nød at læse den.
Hilsen
Jan

per48

Ej,det er dælme en vild flot fisk en Laks på 12kg 104cm verdens flotteste fisk .kæmpe TILLYKKE til dig Ejner.Og Laksen er hjemme igen stor respekt til dig her fra Falster

obw

Tillykke med den flotte fisk, Ejner

sailfish

Stort tillykke Ejner :-)
Sikke en drømme fisk...
Mvh Bruno

Ejner

Tak for tillykke.
Det er dejligt at dele oplevelsen med andre og blive påskønnet for fangsten.


Skriv kommentar