Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

micped har oprettet 6 fangster

Dato 28-04-2012
Kategori Put and Take
Område Sjælland
Sted simons put and take

Regnbueørred på 79 cm og 8.28 kg fra simons put and take, Sjælland

Art Regnbueørred
Vægt 8.28 kg
Længde 79 cm
Agn Blink
Tidspunkt Formiddag
Hjemtaget Ja

Bedømmelse

3.4 / 5 ud af 6 bedømmelser
Regnbueørred på 79 cm og 8.28 kg fra simons put and take, Sjælland - fanget på Blink 3.4 ud af 5 stemmer baseret på 6 bedømmelser.

  • Skiftende
  • Let vind
  • Normal vandstandBeretning

så blev det endelig dagen hvor jan og bo cuppen skulle forgå..ankom til søen ved 6.30 tiden og måtte vente ved bommen til kl.7 hvor der var adgang til søen..klokken 8 begyndte lodtrækningen om pladserne men var desværre ikke iblandt de udtrukne så mgik sammen med brian ned mod betonklodserne og vi fik plads i hjørnet..så var det bare at vente på at start signalet skulle lyde klokken 9.00..da signalet lød blev luften tyk af gennemløber og bombarda flåd..brian fik en fisk på omkring 4,5 kg. i første kast..i andet kast fik han en på 6,7 kg..der gik 20 min. før jeg fik mit første hug og sikke et hug ul stanget blev bukket helt sammen som en ostehøvl..efter en del kæmpen frem og tilbage fik brian nettet under den..7,65 kg. 20 min. efter var den galt igen..denne gang var det en fisk på 8,28 kg..så gik der 2 1/2 time hvor brian fik den ene fisk efter den anden..men alle i den lille ende af vægtskalaen..toppen på kransekage blev dagens mindste fisk på 0,5 kg der indbragt ham 1000 kr. kontant.
fik et godt hug igen ved middags tid og denne fisk var på 7,99 kg..fik ikke mere denne dag.min fisk blødte desværre og midstede noget vægt til den afgørende kontrol vejning til sidst..så min fisk sluttede på 4 pladsen..men vandt 1 år's abonnement på fiskeavisen..et jf sneskonet og gavekort til jan og bo i lodtrækning på vores deltager nr....en super dag der sent vil blive glemt...alle fisk blev taget på en gul/grøn 12 grams gennemløber. stang: berkley tactix 6 fod 2-12 g. hjul mitchell 308ex line berkley transpotic 0,20mm.


Kommentarer

sdanboe

nåååh var det jer der napsede alle dem
:)
Gik kontrol for Simon i søen og var med til præmieoverrækkelsen. Det ku da ha været sjovt lige at hilse å, men det gør vi en anden gang

Søren

micped

ja det kørte godt for os der i hjørnet... :) er jo selv til daglig kontrolant derude..vidste ikke det var dig..men helt sikkert vi lige skal have stukket hovderne sammen :)

michael


Skriv kommentar