Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Troels har oprettet 259 fangster

Dato 27-04-2012
Kategori Kystfiskeri
Område Østjylland
Sted Mariager Fjord

Havørred på 42 cm fra Mariager Fjord, Østjylland

Art Havørred
Længde 42 cm
Agn Kystflue
Tidspunkt Aften
Hjemtaget Ja

Bedømmelse

3.0 / 5 ud af 3 bedømmelser
Havørred på 42 cm fra Mariager Fjord, Østjylland - fanget på Kystflue 3.0 ud af 5 stemmer baseret på 3 bedømmelser.

  • Let skyet
  • Skiftende
  • Lav vandstandBeretning

Første dag i Fjord til Fjord konkurrencen. Jacob, Mathias og jeg startede på nord siden af fjorden, men blev hurtigt enig om at vi skulle over på den anden side, da det blæste for meget.

Først fiske vi lidt ved Kongsdal, og vandet var fyldt med hundestejler og børsteorm. Vi samlede lidt ind af begge dele til at fiske under prop. Mathias fik hurtigt kontakt på spinne stangen, og en lille undermåler kom ud igen. 10 min efter havde jeg en undermåler der røg retur. Fik ellers et godt hug af en større fisk, men den slap igen.

Vi kørte videre langs syd siden, og ville lige afprøve en plads ved Katbjerg, hvor vi ikke har fisket på før. Der bliver tændt grill og jeg vil lige ud og have et par kast inden pøllerne skal på. Efter få kast kommer der et forsigtigt hug, og jeg fisker fluen lidt langtsom og fisken hugger igen. Fin fight og show off lige foran drengene ved grillen.

Fik flere gode hug og havde nogle følgere. Mathias fik en hornfisk og Jacob mistede en fisk. Da mørket kom var der aktivitet over alt, og ørrederne fes rundt som torpedoer i vandet på 30cm dybde. Meget sjovt at se. Ikke sidste gang jeg fisker der.


Position


Kommentarer

Calle

Fin lille tyksak, du fik der Troels....

per48

Tillyk med den.den ser fin ud,en med sul på,fin havørred


Skriv kommentar