Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Guzek har oprettet 1 fangst

Dato 20-03-2012
Kategori Sø/mose
Område Sjælland
Sted Syd Sjælland

Gedde på 107 cm og 11.70 kg fra Syd Sjælland, Sjælland

Art Gedde
Vægt 11.70 kg
Længde 107 cm
Agn Wobler
Tidspunkt Morgen
Hjemtaget Nej

Bedømmelse

4.9 / 5 ud af 7 bedømmelser
Gedde på 107 cm og 11.70 kg fra Syd Sjælland, Sjælland - fanget på Wobler 4.9 ud af 5 stemmer baseret på 7 bedømmelser.

  • Skyfrit
  • Let vind
  • Normal vandstandBeretning

Savage Gear´s produkt tester Morten Guzek og Savage Gear´s produkt manager Mads Grosell havde en forrygende dag på vandet, lige før fredningen.
Morten fortæller: vi tog på vanden med en god fornemmelse i maven. Hurtigt blev vi enige om hvor og hvordan vi skulle gribe fiskeriet an, og efter som vandet var gin klart, valte vi at fiske den nye 19 cm 4play swim and jerk i Brown Burbot og Jack Pike 3D, men det gik som det altid går når man har Mads med i båden, Mads lægger hårdt fra men 5 flotte gedder før jeg får den første gedde.
Da mads havde fanget nr. 10 gedde og jeg kun 2 stk. vovede jeg den kække bemærkning at han da godt kunne fange de fleste fisk men så ville jeg da fange den største, vel vidende at den nok også ville gå til Mads.
Vi fiskede videre og på et tidspunkt lagde jeg et kast lige i nærheden af et dropoff, og lod Brown Burbot 4playen synke en 5 sek før jeg spolede ind, jeg nåede kun lige at dreje et par omgange på hjulet. BAM og der var hug, jeg gav et solidt modhug så linen røg af spolen.
Gedden svarede igen med at tag en tur på 180 grader omkring båden for fuld udblæsning, alt imens at jeg kunne mærke dens tænder raspe min 0,75 mm flourcarbon forfang. Jag fik fightet gedden ind til båden og kunne mærke at den var tung. Mads greb cradlen og forsigtigt førte jeg den meget tykke gedde ind cradlen så Mads kunne løfte den ind. Nøj den er tung sagde Mads og det var den. 11,7 kg og kun fordelt på 107 cm. Hurtigt fik vi taget nogle billeder og kunne genudsætte denne fantastiske forårs gedde, så den kunne komme i gang med legen.
Dagen sluttede med 40 faget gedder i alt og 5 af dem over meteren.

Det skal lige siges at Morten ikke hviler på laurbærne, Dagen efter var han igen ude på de samme pladser og fangede ikke mindre en 15 gedder mere og den største på 9,5 kg.


Kommentarer

Troels

Stort tillykke. Flotte fisk

Fluefisker

Sweet :-)

ab78

:-)

Lindegaard_CHR

Se det er en flot gedde :D

per48

Flot fisk,fiskerejet er nok fra Mertz i Nyk.F Tillyk med gedden ;)


Skriv kommentar