Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

fly har oprettet 19 fangster

Dato 09-10-2018
Kategori Kystfiskeri
Område Østjylland
Sted Gammeldybet

Havørred på 51 cm og 1.34 kg fra Gammeldybet, Østjylland

Art Havørred
Vægt 1.34 kg
Længde 51 cm
Agn Kystflue
Model Eget mønster (bastard udgave af Magnus/Grå Frede)
Tidspunkt Eftermiddag
Hjemtaget Ja
Kondition 1.01

Bedømmelse

4.3 / 5 ud af 3 bedømmelser
Havørred på 51 cm og 1.34 kg fra Gammeldybet, Østjylland - fanget på Eget mønster (bastard udgave af Magnus/Grå Frede) 4.3 ud af 5 stemmer baseret på 3 bedømmelser.

  • Overskyet
  • Blæsende
  • Lav vandstandBeretning

Så kom efteråret og der blev tid til nogen ture til de 'sikre' pladser...

Første tur (6/10, Kl. 14-17):
Parkede ved færgen og fiskede på det stigende vand indad fjorden - KÆMPE 0-bon !

Anden tur (7/10, Kl. 13.30-18):
Parkede ved Lystbådehavnen og fiskede mig ned mod enden af Gammeldybet hvor der var en del andre ude og lufte stængerne. Havde utallige hug, følgere og mistede fisk og først ved 17-tiden lykkedes det endelig at få en enkelt i nettet. En flot farvet hanfisk på 48-49 cm og 1.3-1,4 kg (hurtig vejet i nettet inden den blev genudsat)

Tredje tur (8/10. Kl. 12.30-18.30):
Revanche mod alle dem der huggede dagen før! Frisk vind fra SV gav godt med bevægelse i vandet, og måske lidt mindre sky fisk??? Krogede og mistede igen en hel del fisk, men havde også 8 undermålere (blanke, 30-35 cm' HØ) i hånden, og derudover en fin 50-51 cm's farvet hunfisk (C&R). DESVÆRRE mistede jeg også en rigtig god 65+ stålblank HØ ! :( :( :( Fisker næsten altid med en ophængerflue, også denne dag. Havde godt nok tænkt at jeg måske skulle nøjes med én flue grundet den meget lave vandstand og risikoen for at en fisk satte sig i noget tang eller en muslingebanke, men valgte af uransagelige årsager at kører på med 2.... Dårlig idé... Fisken huggede 9-10 meter fra mig og røg direkte ud af vandet i et stort spring. Herefter gik den tungt, og gav store rusk med hovedet. Fik den indover tangen foran mig, hvor den rullede rundt i knædybt vand, men over sandbund. Hev nettet frem og pressede den imod mig, men netop som den nåede netrammen, vendte den og drønede direkte ud i tangen og satte ophængerfluen fast - et par kraftfulde rusk med hovedet og så var den væk.... ØV !

Fjerde tur (9/10. Kl. 12.30-17):
Er den der mon stadig? I min optik er der kun én måde at komme over det at miste gode fisk - fisk mere !
Igen Gammeldybet - der er jo tydeligvis fisk - Igen utallige hug og mistede fisk, men igen rigtig mange små blanke. Det blev til 15 UM, alle igen omkring de 35 cm, og et lille plaster på såret efter gårsdagens nedtur - en fin letfarvet hanfisk på 51 cm, 1.34, som røg med hjem.

Satser på at komme ud et par gange mere i håbet om at finde den store blanke igen !

Refleksion:
Mon den varme sommer har lagt en dæmper på havørredernes vækst - synes størstedelen af de mindre efterårsfiskene plejer at ligge lige omkring de 40 cm, hvor de tydeligvis er en 4-6 cm mindre lige nu???


Position


Kommentarer

Ejner

Igen en fin beretning om Udbyhøj og omegn.

fly

Takker Ejner - er så åbenbart også det eneste område jeg har lidt succes i øjeblikket.


Skriv kommentar