Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

Frederik9350 har oprettet 11 fangster

Dato 22-04-2018
Kategori Å-fiskeri
Område Vestjylland
Sted Skjern å

Laks på 106 cm og 11.30 kg fra Skjern å, Vestjylland

Art Laks
Vægt 11.30 kg
Længde 106 cm
Agn Spinner
Model FC Kondomspinner i Rød/Gul
Tidspunkt Aften
Hjemtaget Ja

Bedømmelse

5.0 / 5 ud af 2 bedømmelser
Laks på 106 cm og 11.30 kg fra Skjern å, Vestjylland - fanget på FC Kondomspinner i Rød/Gul 5.0 ud af 5 stemmer baseret på 2 bedømmelser.

  • Let skyet
  • Blæsende
  • FaldendeBeretning

Jeg var afsted på tur alene, som noget forholdsvist nyt, da jeg egentlig er geddefisker, og kun fiskede i åen med min kammerat, men denne dag, den 22. april 2018, vil være en dag, jeg sent vil glemme!

Jeg tog ud for, at prøve lykken i Skjern å, hvor min fiskemakker havde smidt en blank 90+ laks få dage forinden. Allerede da jeg havde fået fisket det første sving af, og var i starten af det næste havde jeg mistet modet lidt.
Jeg gik og fiskede nedstrøms, dermed kunne jeg også lade kondomspinneren svinge helt ind til egen brink, og idet jeg stod og tænkte på, at flytte til et andet spot kom der slack line... Og jeg tænkte straks, at der var sket det umulige for mig... Der var FISK!! Så jeg skyndte mig, at stramme linen op og satte krogen bestemt.
Milisekunder efter skreg bremsen...! Mens jeg stod og tænkte, at dette var fisken, og den skulle bare landes!
Tunge og dybe åndedrag samt et ekstra hårdt bankende hjerte opstod ud af ingenting! DET ER ADRENALIN! Det er hvad, vi fisker for.
Under fighten fik jeg ringet til min far, som kom ud med pose og målebånd, hvorefter jeg fik ringet til min ven, som er besat af en gal laks, men inden far nåede ud, havde jeg fightet fisken i 10-12 min, hvorefter jeg fik den landet i tredje forsøg.
Det var noget af det mest nervepirrende, jeg har oplevet længe!
Så nu bliver der købt net til de næste mange fisketure til åen, det er en ting, der er helt sikkert.

Laksen blev fanget på en FC kondomspinner i Rød/Gul med str. 3 kobberblad fisket nedstrøms, da vandet stadig var forholdsvist koldt.


Kommentarer

Velling84

Stort tillykke med Laksen, flot flot eksemplar.


Skriv kommentar