Brugernavn

Adgangskode
via acebook


Fangstrapport

maindal har oprettet 6 fangster

Dato 27-03-2012
Kategori Put and Take
Område Nordjylland
Sted dvergtved put&take

Regnbueørred på 4.50 kg fra dvergtved put&take, Nordjylland

Art Regnbueørred
Vægt 4.50 kg
Agn Flue
Tidspunkt Middag
Hjemtaget Ja

Bedømmelse

3.8 / 5 ud af 9 bedømmelser
Regnbueørred på 4.50 kg fra dvergtved put&take, Nordjylland - fanget på Flue 3.8 ud af 5 stemmer baseret på 9 bedømmelser.

  • Skyfrit
  • Vindstille
  • Normal vandstandBeretning

Efter en tur på kysten uden held, havde jeg brug for flex på klingen , så kørte til dvergtved , købte 2 timer... Og tænkte bare jeg kunne få en enkelt og stå og nyde vejret så ville jeg være glad. I andet kast fik jeg hug, 3 kast en lille fisk kom på land og sat ud igen, og ja sådan forsatte det faktisk de 2 timer, havde 13 fisk på land de fleste op til max 1.5kg og mistede ligeså mange og så havde jeg næsten hug i hver kast, tog dog 2 fisk med hjem, en på 4kg og en på 4.5, og hold da kæft de kæmpede for vildt. Min fluestang kom godt på arbejde ;) det var en vild omgang og skide sjovt når man rammer de dage:) de andre som var ved søen havde dog heller ikke så meget held som mig, så kun 2 fisk blev fanget udover mine. Kanon tur med fluestangen..


Kommentarer

obw

Tillykke med fangsterne,maindal,smager de godt fra den sø

maindal

Obw, ved det faktisk ikke :) men jeg vil se om jeg kan få dem røget et sted.

Kim444

Det lyder som om du havde en af de dage, som man husker i meget lang tid, Maindal. :)
Tillykke med fiskene, -det er et par virkeligt flotte størrelser.

Kim444

Mht. smagen, så smed Calle en opskrift på hvordan man fjerner mosesmag i tråden 'P&T mod Kystfiskeri'. Jeg vil anbefale dig at skære et lille stykke af ved gællelåget og smide det på en pande. Smager det af mose, så ville det være forbandet ærgeligt at have brugt penge på en røgning, hvis de ikke er til at spise. Jeg ved så ikke hvad 'behandlingen' gør ved muligheden for røgning, men det kan man jo finde ud af.

Calle

God ide Kim444, Men "smagsprøven" bør tages fra bugen, det er der fedtkoncentrationen er høj, og der den værste ophobning af geosemin (muddersmag) findes.

Kim444

Jeg skulle nok have præciseret det lidt bedre, Jeg mente selvfølgelig 'flappen' af gællelåget, når fisken er skrællet, (-ja, det kalder vi det heroppe!) Dvs. et hjørne af bugkødet. Jeg var godt klar over, at geosomin-ophobninger fortrinsvis findes i fedtvævet.

Calle

HA HA Kim, hernede skræller vi ikke vores fisk, vi renser dem..... ;-)

saja

Fed dag. Du er da vist ved at blive "en haj" med fluekæppen. Flot stang for øvrigt. Tillykke med fangsterne.

per48

På Falster renser vi bare vor fisk-men vi er jo også fra Falster a.Så kan de spises


Skriv kommentar